dilluns, 21 de juliol del 2014

TORELLÓ 20 Juliol 2014 - Veterans i Cadets





Cat 40

Cat 50

Cat 60

Guanyador per Equips C.C.Montornès


ÀLBUM DE FOTOS (cadets del 1 al 140, Veterans, del 141 al 392 )

Hola Company, amics i aficionats al ciclisme.


Com us podeu imagina, aquesta cursa es molt especial per a mi, no vui valora la cursa, si esta ben organitzada o no, aixo correspon a vosaltres dir-ro, però si que tinc de dir que cada any mirem de fer-ro millor, amb la ajuda i per aixo vui donar les gracies a tots els company, socis, família, patrocinadors, policia municipal Ajuntament Torelló, Regidoria Esports, Federació Catalana Ciclisme, Mossos de transit, etc. ( Segurament m'he he deixat algú perdoneu).

Aquest any el locutor oficial des de el principi que es va comença a fer aquesta cursa ja fa deu anys en Albert Pol no a pogut venir, gran amic i molt professional quan fa una feina per aquest motiu, es va improvisar el locutor, per això agraeixo molt que en Joaquim Vilaplana representant de la Federació i J.M. Narvaez dels Veterans fessin aquesta feina la qual no es la seva i que no es veu, però molt necessaria, però ho van fer-ro lo millor que va puguer i deunido lo ve que ho van fer, i si en algú en algun  moment es va equivocar, tots ens equivoquem alguna vagada en la vida, jo me equivoco sovint.

Aquest any com ja vau veure van fer que la categoria cadet tingues una prova mes del seu calendari abans de que comences la nostre la de Veterans per aixo es va enrederi una mica.

Si teniu alguna idea per el any que ve per millora la cursa no dubteu de dir-ro en algun comentari al blog.

Comentar que el dissabte deien pluja a dojo i no va caure ni una gota, van tenir molta sort ja que altres llocs de Catalunya i no gaire lluny de Torelló si que ho va fer.

Gracies a tots els que van participar en alguna la dues curses, i també als amics i familiar dels corredors per la assistència de public.

Quan tingui les fotos les publicaré


Cursa Cadets 44 km 7 voltes, veterans 10 voltes 63 km., 740 m positius.

9.18 min volta del veterans de mitja i els cadets 9:52 min.


CLASSIFICACIÓ CURSA CADETS

CLASSIFICACIÓ CURSA VETERANS

FOTOS PER ANNA CID

 

8 comentaris:

Bluesbiker ha dit...

gràcies per organitzar la cursa!
carles nadal

JOSEP CASADO ha dit...

Gracies Carles,

Si tot va be el pròxim any i tornarem

Fins aviat

Anònim ha dit...

Josep,
veient la participació i que l'informe d'accidents estava buit, crec que la meva absència valia la pena. Us felicito a tots els que heu fet possible aquestes dues curses.
Albert Pol

Anònim ha dit...

Moltes felicitats per la cursa, fa anys que la faig i tots els anys aneu millorant ...
Felicitats

Emili Pérez

JOSEP CASADO ha dit...

Gracies Albert, però amb la teva presencia la cursa hauria guanyat mes categoria.

Emili, felicitats per la teva victòria, sempre difícil sigui el lloc que sigui.

Una abrasada a tots dos

JOSEP CASADO ha dit...

Estic esperant les fotos que aviat les tindre.

Bluesbiker ha dit...

gràcies per les fotos Anna, també vas fer els teus km en bici...

Bluesbiker ha dit...

quan ens va doblar el pilot, vaig procurar no molestar (com sempre)tot i que hi ha doblats que es col.loquen tranquilament al mig del pilot i ningú els diu res!... i em va sobtar que abans del revolt abans de meta,i anant sobre la posició 40 del grup, algú em fotés la bronca ("los doblaos os teneis que apartar...)segurament només els doblats que no som del seu equip...perquè del seu en tenia uns quants i no els deia res...