diumenge, 2 de març de 2014

VIII GRAN PREMI INAUGURACIÓ DE VETERANS

VILABLAREIX (GIRONA ) 2 de Març 2014

Primera cursa ciclista de Veterans 2014

56 km a una mitja de 41.5 km/h. 40 voltes al circuit de 1.4 km.

Classificació cursa

FOTOS 

VÍDEO CURSA PER EN JORDI RIU 

VÍDEO 2 VIST DES DE LA CUA DEL GRUP PER XAVIER GRACIA

Com totes les curses i sobre tot la primera de la temporada, difícil de preveure el estat de forma dels companys inclús de un mateix, ja que els entrenaments o curses socials si es que vas  tenir bones sensacions et poden dona bones esperances de fer-ho be, però no estas mai segú fins que no fas la cursa de la teva categoria, però no estas mai segur de com pot anar fins que no has acabat la primera cursa, a partir d'aquí ja tens una referencia de com estas tu i sobre tot els company en aquest principi de la temporada.

Avui  aquest nou circuit de 1.4 km. de llargada, ampla i corbes sense perill exempta quan la estas fen amb un grup numerós que era el casc avui, dons de 114 corredors han acabat 109, ja que al no tenir cap dificultat de desnivell era difícil que s'he estires mes que si el tingues.

Dir també que la primera volta de reconeixement mes que de reconeixement a set de cursa , quan m'he donat estava al darrera de  tots en el moment de comença la cursa, anàvem com si fos ja en plena cursa.

Tots i aixi la mitja de velocitat a set segons el meu SIGMA, 41.5 km/h. en algun moment he vis 50/55 km/h. en la recta de meta i les corbes 38  com a poc.les primeres voltes he vist com patien alguns company i jo mateix, fins que cap allà de la volta 20 de 40, semblava que els de davant agafaban una mica de aire, però no gaire per que no a durat gaire estona i sant torne-mi.

El C.C.Montornès després de moltes temporades avui a fet el 1r. per equips, cosa que ens a alegrat a tot l'equip, costa molt fer en el primer lloc de qualsevol competició i avui per fi a set, també en Santi Salavedra fen el 5é de la general a fet el 1r. de V50.

Aquesta  temporada promet per el Inmobiliaria León, els nous fitxatges donen tot lo que s'he esperava d'ells, però lo important es passar-ho be i no fer-se mal en cap caiguda.

He tingut problemes tècnic i no puc posar la gràfica del circuit, si algú la te i me la fa arriba amb molt de gust la posaria.

Fins la pròxima

Pròxima cursa 16 Març a El Papiol


GUANYADORS PER EQUIPS INMOBILIARIA LEON

GUANYADORS DE V50 - Enric Hernàndez, Santi Salavedra i Salva Gàlvez

7 comentaris:

JOSEP CASADO ha dit...

Per la pròxima cursa

Si algú a tingut algun problema per trobar el lloc de les inscripcions o circuit de la cursa, com que les inscripcions son normalment en un bar i en la informació de la F.C.C. i ha el nom d'aquest, en el google dies abans es posa el nom del bar d'aquest i surt el telefon d'ells, els hi he demanat la direcció i la he posat al GPS. i no he tingut cap problema per arriba aquest polígon, es veritat que a vagades es una mica lios arriba segons quin lloc, però al final tothom arriba, tard però arriba.

Anònim ha dit...

magnífica crònica amic meu. Et vaig veure bé, en a Tu i els teu companys. Felicitats per el primer lloc com a equip, no es gens fàcil...
Reb una abraçada Josep.

Gerard Alonso Beltrán

JOSEP CASADO ha dit...

Hola Gerard,

No hi ha res fàcil en lloc com tu ja saps, però aquest any tenim un bon equip per lluitar en varis fronts, hi farem lo possible per ajudar a que els companys que estan mes bé puguin lluitar en les seves classificacions que tinguin mes a mà, jo faré lo que pugui ja que quan no hi ha mes forces la feina es acaba la cursa. salutacions

Xavier collblanch ha dit...

tenim un altre video , aquest de la cua de cursa. Soc en Xavier de la Collblanch
http://youtu.be/9X0_sRK5gNY

JOSEP CASADO ha dit...

Gracies Xavier, aquest vídeo m'ha agradat mes, aquí surto una mica mes que el altre, t'ho agraeixo per que crec que aquesta informació entre les fotos i els vídeos serveix per que podem gaudir després de la cursa altres estrones que no sigui sempre anant en bici, inclús companys i amics que practiques el ciclisme, però no compateixen puguin veure com son les curses des de dins que no sempre sigui la informació que nosaltres els i fem arriba.

Salutacions i fins la pròxima

Francisco Calvillo ha dit...

Hola buen repotortaje fotografico de todo en general.
Saludos
F.Calvillo

Francisco Calvillo ha dit...

Perdor que ria decir reportaje
Saludos