diumenge, 15 de juny del 2014

III TROFEU VILA D'ANDORRA LA VELLA MEMORIAL JORDI PEREZ

Diumenge 15 Juny 2014

FOTOS

CLASSIFICACIÓ


25 voltes al circuit de 1.7 km amb un desnivell de 20 m. per volta, total 500 m. ascendents la mitjana del guanyador es de 35.4 km/h. la mitjana de desnivell es de 3%.

Circuit que en principi semblava fàcil però avui just abans de la sortida a plogut i aquedat mullat el terra, les primeres voltes la precaució era necessari, encara que sempre s'ha de tenir molta cura de no relliscar o tocar cap company, en general avui tots crec que em anat mes tranquils la mitja a set mes baixa degut al terra humit i el vent que bufava en contra just a la línia de meta, aquest vent a fet que el circuit quedes cada vagada mes sec, però al final quan s'he enfilava a meta la ultima volta una caiguda fatal a fer que anessin 2 corredors a terra i un a tingut d'anar al hospital per fer-se una revisió ben feta, espero que no sigui res el altre corredor a set en Josep Sànchez amb una forta trompada al front.


Per compensa la caiguda, una bonica imatge de la cursa


Últimament sempre tenim topades amb algú i es lesiona'n Companys que a mes algú a de tenir d'anar al hospital.



Pòdium 50
fins diumenge a PALLEJÀ.

4 comentaris:

Bluesbiker ha dit...

a Pallejà diu la web a le 9h, potser corerem separats?
i per cert a Torelló a les 15? del 22 de juliol...

JOSEP CASADO ha dit...

Gracies Carlesja esta rectificat, a la federació els hi he trucat cap problema es a Torelló a les 10:30 h. del dia 20 Juliol i a Palleja es separats les dues categories.

Es tenim de posar d'acord i a tacar des de el principi jo i tu, no ho diguis a ningú. ja ja ja....

Fins diumenge

Bluesbiker ha dit...

Gràcies, intentaré no faltar a Torelló... a Pallejà podem atacar tots dos de principi i també li ho podem dir al Nafria...ha,ha si organitzessim bé els relleus...a saber què passava...

JOSEP CASADO ha dit...

FET, ESPERO QUE NINGÚ LLEGEIXI AIXO.

ja ja Ja.

Fins diumenge