diumenge, 6 de juliol del 2014

Primera sortida llarga de juliol


6 Juliol 2014



Bon dia de sol i calor sense cap exageració per les carreteres del Moianes, Bages i Osona per la practica del ciclisme de carretera, en sortit els companys del C.C.Torelló a fer la ruta que tocava per el calendari de activitats del club, una ex. de los mes tranquil·la, amb les seves pujades, baixades i poc transit, aquestes carreteres sempre hi ha molts ciclistes que trobem per el camí tant de cara com de cul.


Fa anys que es va fer el eix transversal i des de aleshores nosaltres els ciclistes tenim un lloc que en principi hi ha menys perills, ja que la gran milloria dels transit passa per aquesta carretera., no per aixo estem lliures de tenir un accident però es mes sagú anar per carreteres que tinguin poc transit,  avui a set aixo una ruta de 122 km des de Torelló de lo mes tranquil·la la major part del recorregut.

Em sortit a les 7:30 h. en direcció a Vic, Malla, Coll de la Pollosa, Collsuspina, Moià, Calders, aquí em esmorzat al Bar que esta al costat de la Carretera es un lloc que paren també motoristes i molts ciclistes com nosaltres, sagú que mots de vosaltres ja el coneixeu, em continuat la sortida cap a Artés, Avinyó cap el Collet de la Guixa a prop de Vic, tot aquest tram pocs cotxes, però moltes pujades, aquí ja començava a fer calor, Vic i Torelló arribada 13:00 h. 122 km 1640 m positius, la mitja 27 Km/h. una sortida sense preses gaudint del recorregut i en algun tram patín una mica.




122 km,  1640 m positius

 Pròxima sortida diumenge 13 juliol