diumenge, 28 d’abril de 2013

OLOT 28 ABRIL 2013

Comença la cursa a les  9:00 h. Temp. 5º/ 6º - 40.5 km a 38.55 km/h - 45 voltes al circuit de 0.900. km. - 281m acumulats - Desnivell del 2% amb pujada i baixada - participants 45.
 *********
Un altre dia amb pluja i ja tenim 2 de 5, la pena que molts company per precaució no corra'n en cara que estan presents a la cursa i ens animant duran tot el circuit, dir tambe que van tenir una mica mes de sort per que durant la cursa el terra era mullat però no va ploura i en canvi els infantils van corra sota la pluja bastant forta i inclús els arbitres van escurça els kms a ells.

La cursa en si no va se dolenta, el circuit en cara que curt 900 m i amb una corba una mica mes perillosa que les altres, ( sempre ni ha una ) si es feia amb una mica de precaució, es pudia fer la cursa amb tranquil·litat i gaudint de una matinal de competició en cara que sota la pluja amb un circuit nou, aixo ho dic des de el meu punt de vista que jo vaig fer 4 voltes menys, la mitja meva va de 35 km/h quan els que van fer primer, la seva mitja va ser de 38.55 km/h, per la corva mes perillosa que i avia si que pasavan despresa cosa que jo i els meus companys de grup la feiem vastante menys velocitat i si que a mi en feia cosa veure'ls com feien la corba tant depresa comparat amb nosaltres.


Des de aquí vui felicita al meu company Germán per la seva gran cursa que a fet des de el començament del campionat la seva evolució a mes que esta tinguen, avui aquest segon lloc de la general li a de dona mes forces per entrenar i moral de cara a les pròximes curses que venen ara com per exemple el campionat de CRI de aquí dues setmanes, allò que diuen “ quien la persigue la consigue “ es veritat fa temps que lluita per a fer pòdium i aquesta cursa la aconseguit i no esta gaire lluny que faci un primer lloc, aviat serà Germán.

Si algú s'ha anima el dimecres fan els del P.C.Bonavista de Manresa una Brevet de 200 km. jo si tot va be la faré.

Fins la propera

 
JORDI, GERMÁ I JOSEP- C.C.MONTORNÈS
Els dos punts del mig son una volta
V40- J.C.Medina, G.Vela, Mirco Merotto
V50- G. Molenaar, E.Torrubia, F-Olmedillas

V60- A.Terroners, C.Maya, GTOURNADRE

Equip - GALVESPORT-  Pinarello

2 comentaris:

paco calvillo ha dit...

Felicidades a los participantes y en especial a los del grupo montornes leon .
Felicidades German sigue que todo trabajo tiene su recompensa
Saludos.
Paco Calvillo

JOSEP CASADO ha dit...

Hola Paco

Como digo en mi comentario igualmente lo felicito des de aquí. Germán se lo merece por la ganas que pone y por el sufrimiento que pasa en todas las carreras y entrenos que hace y algunos conmigo,ya se como las gasta, espero que me sirvan de algo a mi también esta temporada estos entrenamiento con el, por que si no de los últimos haré cada carrera JaJaJa...