diumenge, 21 d’abril de 2013

INFO CURSA LA CELLERA I SORTIDA DIUMENGE 24 ABRIL

INFO CURSA LA CELLERA I SORTIDA DIUMENGE 24 ABRIL

En espera de la classificació oficial de la cursa de La Cellera  dia 23 abril 2013 per part de la federació

CLASSIFICACIÓ

Per la feina no he pogut participar, poso el comentari i foto de Jordi Riu que te en el seu Blog - http://popriu.blogspot.com.es/

Uns preparatius ràpids i una decisió de que posar-me. Una baixa temperatura en l'ambient i un vent de cara m'obliga a agafar els manguitos i la camisa tèrmica.
En el punt de sortida tothom porta a sobra " gallina de piel ". L'espera es fa eterna. Un cop en marxa la cosa canvia. Un petit escamot s'escapa fins al principi de les Planes. Tots agrupats. Pujada a les Encies a ritme fort.A la baixada ja veig la guitza amb el meu bidó magnètic. Perdut a no sé on. Hauré de posar-li brides perque no s'escapi.Els Llemenés es vola i en la pujada a les Serres es tensa definitivament on es forma en la baixada perillosa un petit escamot que enfila cap a Meta.Corredors com els millors J.Medina, Adolfo Garcia, J.Codony, Mirco, J.Gazquez, S.Sala, D.Maya, P.Viana. (ordre d'arribada a Cellera de Ter)
Per darrera un grup perseguidor que no arriba a fer contacte pel nivell que hi ha al davant.Ara em trobo amb una caiguda d'en Francesc Catalan que cau a terra tot demanant un relleu.Es toca amb el que té al seu costat i pamm(rascades al genoll i colze). Abans en la baixada a les Serres Mengual se li trenca un cargol de la potència i perd la direcció(rascades al genoll). Cau darrera d'ell en Crhistian Goeere(un fort cop al nas i boca) i un altre company pitjor(cara ensangonada). Desitjo que no hagi estat greu i ànims per ells. " esto es de lokos ".
Amb el segon grup es tiva però no a relleus.Fem Brunyola on en els repetxos hi ha algun intent d'escapada.S'anula.Baixada i agrupats a Anglès. S'espera tothom al sprint. Uns es tapen i d'altres queden tancats. No m'arrisco.


**********************************************

Sortida d'avui 


Aquesta sortida matinal amb una temperatura de 4º després dels dies passats que la temperatura a les 8 mati teníem de 10 a 12º, semblava que estàvem en el mes de febrer, però també teníem clar que cap a les 10 o 11 mati pujaríem mes o menys 10º o 15º i aixi a set em arribat fins el 22º en alguns moments la sortida 

El recorregut a set:

Torelló, La Gleva, Vic, Tona, Hostalets Balenyà ( Estació),  Seva, El Brull, Coll Fòrmic 1145 m, El Brull, Seva, Coll de la Mansa 778 m, Taradell, Sta. Eugènia de Berga, Vic, Roda, Manlleu, Torelló - 97 km.

Fins diumenge a Olot