diumenge, 6 de gener del 2013

SORTIDA DIA DE REIS

Avui em sortit 21 companys de Torelló, sembla ser que tots tenim moltes ganes de fer kms per anar agafant la forma física tan per les curses com les marxes cicloturistes.

La excursió de avui  a sigut molt distreta, els temps m'he ha passat volant, bons companys, sol i paisatge maco, sense gaires pujades amb desnivell no massa forts i si en algun moment es patia per la pujada era simplement pel ritme que portàvem els companys, pero aixo et fàcil sol·lucio, simplement et deixes anar i s'ha acabat el patiment.

La mitja de velocitat a set als 86 km.de 27 km/h i amb desnivell acumulat de 1089 m., també la temperatura 7.2º de mitjana, el desnivell entre -7% i + 9% total la mitja de +3%.

Tot i aixi les pulsacions en varis moments del camí sobre tot a les pujades del colls s'he en filaven mes allà de les 175 bpm.

La altura màxima 721m.727m, i 714 m. als 3 punt mes alts, trencant de tona al coll de Collsuspina, trencant de la Mansa (carretera de Viladrau ), i Coll de Romagats ( a sobre de St. Julià de Vilatorta 4 km).


Gráfica de la evolució de la temperatura duran tot els 86 km i temps 3 h 11 min.










Fins la setmana que be.