dimarts, 1 de gener del 2013

1ra del 2013

Avui 1 Gener he fet una sortida de pocs km 53 km. per fer baixa els torrons i la "comilona" de ahir la nit.

He anat sol dons els companys avui  no es volien comprometa a fer una sortida si anaven a dormir tard tal com es molt normal des pres del la nit de cap d'any.

Jo també he anat dormir tard però a les 9 ja estava despert i he pensat que no estaria malament fer 2h20min de bici, i ha ixi he fet.

Des de Torelló en direcció a St. Quirze Besora allà m'he en filat cap el Lluçanès, direccio a Perafita i 3 km abans de arriba, he trencat cap St. Bartomeu del Grau, fins aquest punt ja portava 22 km, i fins a St. Bartomeu falta'n 9 km, aquest tram de 9km. es un trenca cames totalment amb pujades i baixades varies amb unes rampes de entre 4 i 6% consta'ns, en aquest tram le fet amb pluja menuda  però no mules-taba per pedalar, ara si que tenia de anar amb cura de no rellisca a les corbes de les baixades, a St.  Bartomeu ja tenia 32 km. fets i emb quedaven 7 de baixada fins el trencan per anar en direcció a Torelló, ja aquí la carretera de 4 km es estreta però sense cap cotxe, era un gust pedala sense pensà amb el transit de cotxes ni freses de cap mena, per cada costat de la carretera camps sense conrea, 100% silenci amb a gotes de pluja des de St. Bartomeu, ja aqui paso per el lateral de la C17 en direcció a La Gleva, ja aquest tram ja te mes transit i sobre tot arribant a La ronda de La Gleva en filo direccio a la C37 la Via rapida dels Túnels de Bracons a Olot la qual es pot pasa en bici, tot i axi avui no hi avia gaires cotxes pel fet de ser festa. i en general a set una sortida tranquil·la de cotxes i fresas.
 


La ruta es aquesta:

Torelló, St.Quirze B.(1ra marca 9 km. ) a la esquerra Collet St. Agustí, (2a marca.17 km.) trencant St. Boi Lluçanès recta cap a Perafita,( 3r Marca 19 km. ),(4a marca  22 km ) esquerra a St.Bartomeu, (5a marca 32 km.) recta direcció a La Gleva ( 6a. marca 35 km. ), esquerra direcció a la via rapida C37, (7a marca 40 km ) rotonda la Gleva dreta direcc Manlleu ( 8a marca 42 km.), esquerra direcció Olot C37( 9 Marca 48 km.) sortida de la C37 direcció Torelló (10a. marca 50 km.). Torelló 53km.

Fins diumenge.