dimarts, 24 d’abril del 2012

MEMORIAL JOSEP Mª PONT - VETERANS


22 Abril 2012, sortida a les 9:00 h. Temp. 13.5º / 17.5º. - 53.5 km a 39.5 km/h - 97 Corredors


Classificació cursa



Cursa de ruta que tal com estan les coses de anulacions de carreres per problemes econòmics  de permisos per part dels mossos etc. ha estat molt be per lo tan no tinc res a dir, en tot casc pot se que amb unes miques mes de km hauria segut mes completa però com els organitzadors tenien després de nosaltres els júniors no crec que tinguessin gaires mes temps per a fer les dues proves.

Aquesta cursa el recorregut es maco sense coll gaires forts el quals va be per els escaladors de mitja muntanya, i pels que no els i agrada pujar la van fer be sense gaire patiment, però ja els possibles guanyadors de la Xallenge, tan a nivell individual o per equips posen un ritme lo suficient fort per fer- la dura des de el principi i fer la selecció dels mes forts.

El guanyador aquest any José Madrigal, el any passat se li va escapar per molt poc la cursa, va troba el Jordi Codony en molt bona forma, aquest any segurament pel camí de meta devia de pensar que no se li escaparia de cap manera dons una vagada vale però dues no i això que portava dos companys de escapada dels que no es podia fia en cap moment, per que el segon classificat en FRANCIS,Roger del CLUB CICLISTE BOLOU va ser el guanyador a Figueres en el trofeu Guillamet això demostra que era uns dels ferm guanyador de la cursa de ahir a la victòria final, totes maneres te un equip que encara que jo no i era en el grup principal ( ja m'he hauria agradat a mi ser per veure tot els moviments ), van controlar tots el moviment dels altre corredors per que la escapada arribes fins el final.

Res mes en queda felicitar-lo a ell i el seu equip el RCB MOTOR BEGUES per la victòria i es un candidat de lo mes ferm a la victòria final de la xallenge, en cara que segons sembla no es el seu objectiu,  aquest any però tal com van les curses s’ho tindrà de repensa i aprofita la ven-tatxa que te sobre el segon en la classificació provisional que no es un altre que Mirco Merotto.

També vull felicita al meu company d’equip en Alfonso Sanchez V60 ahir 2n., dons esta en molt bon estat de forma, ahir va demostra que si te una mica de sort li donarà molta feina al altre possible guanyador de la categoria Antonio Terrones, que per ser ahir a pocs km de meta va punxar igual que altres corredors Jordi Riu, etc que no se per que va ser un dia dolent per alguns per les punxades ara també dir que jo no vaig sentir cap que es fes mal per caigudes i això si que ens tenim de felicitat tots, dons ja s’haveu la mala sor d’aquest any que en les tres primeres curses tres caigudes i algunes de greu, també en José Nocete va torna a pujar al pòdium fen segon de la V50, tinc de dir que tindrà un os molt dur per rosegà amb Jaume Estañol i tindrà de donar-lo tot i mes si vol fer-se amb la categoria de V50 dons aquest ja sap lo que es lluitat per guanya lo que es proposi.

Mes fotos

2 comentaris:

Juan Carlos Roca ha dit...

Pero aqui falta saber si Madrigal a ganado o no la cursa porque tiene el mismo tiempo que Francis Roger [1:21:37],supongo que si lo ponen a él es porque así lo habran decidido tras ver la foto-finish, pero mientras no la vea yo no lo tendre claro[porque tendriamos que tener acceso a las fotos finish ¿no?.Fijate que Juan Jose Aguero ha quedado 4º a 37' de Madrigal, da que pensar que fue el quien le lanzó al sprint,porque sabian que no venia Merotto y que la ocasión es única para retomar el liderato.

Sin Cherino en liza y alguno mas y con Merotto en recuperación si yo fuera Madrigal estaria soñando con sacarle los maximos puntos a mis rivales, porque si mal no recuerdo en M-40 todavia no se ha hecho con minguna Xallenge y no me creo que no sea su objetivo lo que pasa es que si dice algo en la proxima cursa supongo que lo van a marcar con mas cariño ¿no? Pero vamos Madrigal con tanta carrera ganada y con tanto ataque no me creo que su objetivo no sea la Xallenge, si va de humilde es otro tema pero es claro candidato si no se desinfla a lo largo del campeonato.Tambien creo que a la que vuelva Merotto pondra las cosas en su sitio.

Estañol? Hombre si vuelve a correr ya sabemos que se lleva lo que quiera en M-50, aunque a mi siempre me ha parecido que despues de ganar 4/5 Xallenges en M-40 se iria tranquilo a su casa, pero cuidado que igual vuelve y se acaba la fiesta.

Y por fin no ha habido caidas,menos mal.

JOSEP CASADO ha dit...

Juan Carlos

1º decir que parece ser que si hubo alguna caída sin grandes consecuencias por surte.

2º Según he hablado con Madrigal no es su objetivo ganar la challenge pues hay que ser muy contante y no fallar en ninguna carrera, ya el año pasado me lo dijo lo que pasa es que le esta saliendo las cosas muy bien sin buscarlas, pero a lo mejor se anima ya que lo tiene a huevo la challenge y esta fuertisimo como todos vemos.

3º J. Estañol, ya lo ves si se lo propone ganará la cat. v50 pero no puede fallar ninguna prueba de aquí en adelante, pues los que le siguen en puntos seguro que no fallaran ningún día y se gana si se es regular y se puntúa siempre.

Domingo vendrás? dicen que esta muy bien el circuito