dimecres, 8 de juny del 2016

VILASSAR DE MAR

Cursa Organitzada pel CC Vilassar, amb el suport inestimable de l'Ajuntament de Vilassar de Mar, Cos de Mossos d'Esquadra, Policia Local i un escàs desplegament de voluntaris en rotondes, semàfors i stop, ja que el grup que anava a 5 min. del grup principal hem tingut de para en  algun stop  per que el voluntari no hi era amb el perill que això porte dons et penses que tenim via lliure i resulta que el trafic era obert al cotxes i a punt hem està de tenir un accident nosaltres el grup que anava jo. 

S'ha celebrat l'edició 2016 Ruta per a veterans 40, 50 i 60, prova tanmateix puntuable per el Rànquing 2016 de Veterans. La participació de 134 corredors masculins i una fèmina ha recorregut el colls de Parpers, Can Bordoi, El Collet i de nou Parpers, a cavall del Maresme i el Vallès Oriental.

FOTOS

 CLASSIFICACIÓ 

guanyador de la cursa ISMAEL TUDO

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgvgLtkf4Hnpn1w1bQ-pDRoDZfU8pnJuibnEfWLJEdVYmTPQxAy3V3FYq3u7hWJ9l3BxtGiTYel-GBoqyuSVUV-h1ubvEAGGKO9VrbVsLBnOqkNmRsIcvcGBJm6t2C4IvN6rCTN9Jlkxqk/s400/VILASAR.jpg
Cursa en línia, 942 m ascendents en 75 km. es puja els coll de Parpers 284 m.dues vagades i el Coll de Bordoi 312 m.amb el collet 256 m,  22.3 km de pujades el temps del guanyador 1:52:44 h. 

Pròximes curses, Cervera dia 11 Campionat Catalunya de CRI i Andorra dia 12.

Fins la pròxima

6 comentaris:

Bluesbiker ha dit...

realment si que va ser perillós el final de cursa, des de la rotonda de la roca a meta, ens la vem jugar uns quants cops...
vem entrar a 6 minuts, que no haguessin arribat a 5 si la carretera fos tallada :(

Carles

Chem. ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Chem. ha dit...

Totalmente de acuerdo. Yo iba en ese grupo y fue una auténtica locura. Si no se pueden hacer este tipo de recorrido pq no hay suficientes recursos, pues que no se hagan. La seguridad es lo primero!!

Anònim ha dit...

A arribada a meta baix fer una reclamació a un membre de la organització, i en va dir prenia nota que ho pasaría a la junta, espero que el any que ve això ho tinguin resol.
J. Casado

Dj Manel ha dit...

Impresionant!!!

Josep, no funciona el link de les fotos

JOSEP CASADO ha dit...

Hola Manel, ja es poden veure les fotos,

Gracies per avisar-me