dimarts, 7 de juliol del 2015

XIX MEMORIAL JUAN SUÑOL ARMENGOL

XIX MEMORIAL JUAN SUÑOL ARMENGOL 5 JULIOL 15

Tal com es fa cada any aquí El Prat, les categories corren separades, dues curses per el preu d'una, un en sert si tenim  en comte que les dues úniques corbes que hi ha son perilloses si estiguessis tots junts, els 55 de 40 mes els 40 de la categoria 50/60 i femines 95 en total massa gent per aquestes dues corbes que practicamen has de parar la bicicleta i tornar-la a engegar en cuestió de poc temps.
La cursa de 40.

Des de casi el principi hi van haver intens de escapada pero cap va arriba a ser definitiu fins que el grup format per JAVIER FARICLE J.A.SOMAL,S. ALERTON,
GEIJSEN,Jeroen Wille , F.M.GARCIA, R. HUELANO, I A. LOPEZ, aquest y corredors van treure 43 seg. al grup principal, però la gran dificultat va ser la calor tan la cursa de 40 com la de 50/60, una mitja de mes de 35º C. la mitja de velocitat a set de 37 quan el any passat va ser de 40 km/h, la calor fa que el rendiment sigui menys.

Felicito a Javier Faricle per la seva victoria ja que no es dels avituals en guanyar cursas i es un bon corredor, aixo demostre lo car que es pujar al pòdium encara que segons per qui es mes fàcil.

ARRIBADA CAT. 40

La cursa de 50/60.

Aquesta cursa va ser molt diferiment, es va comença molt tranquil·la fins que en mica en mica es va anar mes rapit

La temperatura feia que alguns petisin calor en de masia, jo principalment a falta de 4 voltes vaig dir prou, sobre tot la corba d'adal el fet de parar i tornar agegar les ultimes voltes era un sacrifici per mi.

La escapada definitiva la van protagonitzar aquest corredors,
J.PÉREZ, A. RAMIREZ, F. OLMEDILLAS, aquest corredors van treure 2min.15 seg. al pilot principal. una bona diferencia de temps per la calor que va fer.

Vui agraïr la col·laboració del noi en POL que quan corro jo li deixo la camara de fotos i fa un bon reportatge.

La mitja d'aquest any va ser de 35.5 km/h quan la del any passat era de 38 km/h.