diumenge, 11 de gener de 2015

SORTIDA DIA 11 GENER

Aquesta sortida a estat recorreguda per tres comarques de les quals Osona es una i les altres dues son la Garrotxa i el Ripollès.

Sortida avui a les 9:00 h. amb una temperatura de -2º i amb boira fins el Esquirol (15 km), ja aquí la boira no hi ha,  la temperatura canvia radicalment i es posa a  +7º, aquesta temperatura puja fins el +9º arribant al Coll de Condreu  (37 km i 1030 m.), just abans de fer la baixada molt perillosa, dons esta molt humida les zones bacs, els 11km cap a la Garrotxa el poble de les Preses fem parada cafè en el km. 53. des de aquí la temperatura no para de tirar amunt i arriba fins els +16º tenim de fer una parada per treure roba per que quedem casi asfixiats de la calor i el esforç al Coll de Canes ( 72 km 1130 m.) a 15 km de Ripoll, 

Aquest coll de Canes des de el inici a una mitja del 5% però com que em fet una drecera que va de Ridaura fins a la carretera de Ripoll 1.5 km tenim aquí 11% que es fa dur però sense patir.

La alçada màxima es 1115 al coll de Canes i la mínima 450 m. Les Preses.

La drecera es fa per no tenir de passar per Olot, sempre e mes molest el transit per nosaltres i les carreteres que hi passem son estretes però tranquil·les per aquí es ha on passem per el pobles de La Pinya i Ridaura.

Aquí trobem bastants ciclistes de la Garrotxa que voltes per aquestes contrades, tenim de aprofitar que el temps es bo aquest dies ja emperlarem de aquí una setmana que diuen els del temps que baixaran les temperatura i pot ser que plogui o inclús neu.

La ruta sense-re es aquesta:

TORELLÓ, MANLLEU, L'ESQUIROL, CANTONIGROS, COLL DE BAC, RUPIT, LA DEVESA, COLL DE CONDREU, LES PRESES, LA PINYA, RIDAURA, COLL DE CANES, RIPOLL, TORELLÓ 108 KM. 1650 M.+


Fins la propera

Cap comentari: