dilluns, 2 de juny del 2014

CURSA EL PRAT LLOBREGAT

DIUMENGE 1 JUNY

CLASSIFICACIÓ CURSA

Tal com es fa cada any aquí El Prat, les categories corren separades, dues curses per el preu d'una, un en sert si tenim  en comte que les dues úniques corbes que hi ha son perilloses si estiguessis tots junts, els 56 de 40 mes els 44 de la categoria 50/60 i femines 110 en total massa gent per aquestes dues corbes que practicam-en as de parar la bicicleta i tornar-la a engegar en costió de poc temps.

La cursa de 40.

des de casi el principi hi van haver un grupet escapat i des de el darrera els anaven controla'n la distancia per el atac final, que no va ser el de un altre que el de Jordi Codony, que després de dos intent el va aconseguir, el primer va fer un gran esforç però no va ser el moment fins que en el segon en mes sedició va poguer establir contacta amb el grup capdavanter, aquí després de recuperar forces i a falta de una volta va atacar a una serta distancia de meta ja que no volia esperar al esprint final, els altres corredors esperant el esprint i ell no va voler jugar-ro tot aquest carta, aquí va ser ha on va guanyar la cursa, els i va agafar 40 seg. ven merescuts.Crec que aquesta cursa a set un en-saig per el campionat de Catalunya de la setmana que be.per abeure qui esta mes en forma i un es en TOTI, preo ni han d'altres tan o mes forts.

La cursa de 50/60.

Aquesta cursa va ser molt diferiment, ja que des de la volta 2 de 20 una escapada de Santi Gonzàlez, Carles Gasulla, i Fco.Javier Jasse, El Primer del Equip C.C.Montornès i els altre dos A.E. Genesis Cycling Team des de el darrera va ser controlat tota la cursa per aquest equips i no deixaven que cap mes corredor sortís del pilot principal sense que no fos controlat per algun corredor de aquest equips, ja que la victòria de algun corredor de aquest escapats ja els hi ha anava be, i al mateix temps el lider de 50 en Santi Salavedra controlava que al final de la cursa pogues guanya al pilot principal i aixi agafa a batanatge al seus contrincants principal, i aixi va ser, els tres escapats cap a la volta 10 avia'n perdut temps amb el grup principal però aquest es va adormir  una mica i ells no van defallí en el intent de arribar sols i van tornar a fer distancia, fins arriba als 40 seg.

Les dues curses molt distretes i amb molt bon temps que ja era hora que fes.

Diumenge el Campionat Catalunya de ruta, sort a tothom els que participi.