dilluns, 14 d’abril del 2014

II MEMORIAL JOSÉ GARCÍA

 Vídeo cursa, per Jordi Riu

Excel·lent cursa organitzada la d'avui per GIRONA, ASSOCIACIÓ CICLISTA, un circuit interurbà molt interessant.

La categoria 40V han fet 5 voltes mentre que els de la cat. 50/60V han fet una menys, cada volta era de 12,4 km.

Avui no en tingut cap polèmica sobre la sortida com altres vagades, ja que esmortit basta'n be tots plegats els 50/60 i ens han agafat abans de la arribada de la segona volta dels 40v, nosaltres els 50/60 en fet la primera volta molt be tots plegats al premi de muntanya sense els 40v., ara si a la que em arribat am ells els 40v. junts al pas del premi de la muntanya seguen la cosa a canviat moltíssim, els que estan mes be han seguit amb tot el grup i la resta en fet grupets i ja no em petit tan i es gaudit de la cursa al nostre ritme, no per aixo no deixes de competí al teu màxim nivell.

Dia radian per una cursa de bicicletes la temperatura mitja a set de 24º. una participació de 127 corredor, 850 m. de desnivell positiu i 62 o 50 km.totals.

Llastima que a 1 km de meta hi ha agut una caiguda de varis corredors, no se si s'han fet gaire mal, se que algú tenia cops rascades i alguna cosa mes però res trencat, no se a resta que tenen, espero que es recuperin aviat.

No faig comentaris sobre mi, ( que mes voldria jo ) però per dir alguna cosa de avui dir que he gaudit avui de la cursa i m'ho he passat molt be, amb un grup excel·lent entre 8/10 corredor i al final també en fet el nostre esprint final.

La única polèmica es que a la arribada a meta els grups que han arribat després del primer, no han sortit en la llista final per culpa de corredors que interferian en el chip quan arribaven altres corredors del darrera, aquest del primer grup no poden passar per meta mentre arriba'n altres corredors.

FOTOS CURSA

CLASSIFICACIÓ FINAL 

Gràfica de una volta






4 comentaris:

Francisco Calvillo ha dit...

Que se recuperen pronto los que sufrueron caida , los que pasan despues de llegar a la meta si los sancionaran no pasarian mas, parecen novatos saben que no se puede pasar y en casi todas las carreras hay que decirlo.
Saludos

Bluesbiker ha dit...

i només vau acabr 75 de 125?

JOSEP CASADO ha dit...

Van acabar mes gent, però amb un embolic amb la classificació, no surtes mes, però crec que alguna cosa els arbitres tenen de fer, per que hi han els punt de la Xallenge en joc i molt que han o hem acabat no hi sortim.

Francisco calvillo ha dit...

Hola
Por fin esta la clasificación les costo pero esta.
Si en otra carrera pasa lo mismo que los que llegaron pasan por meta otra vez se tendrian que tomar medidas por el bien de todos.
Saludos