dilluns, 7 d’abril de 2014

DIUMENGE 6 ABRIL


Aquest diumenge, la sortida a set per el Lluçanès, dia esplèndid amb bones carreteres i poc transit per aquestes.

La ruta que he fet amb els company del C.C.Torelló, a set aquesta:

Torelló, St. Quirze Besora, Collet St. Agustí 847 m., Alpens, Collet d'Alpens 942 m., Cobert de Puigcercós, Riera de Merlès, Prats Ll.733 m., Olost Ll.Coll de Casa Miquela 807 m., Vic i Torelló, 97 km.

Els que us agrada les carreteres que casi no hi ha descans, penseu que aquesta ruta es ideal per vosaltres, el Lluçanès es la típica comarca trenca cames,  ideal per no tenir descans en cap moment, i per que el cort no deixi de pujar i baixar en tot moment, les sortides i entrenaments dones fruits al cap de poc temps de passar per aquí.

Quan no tingueu curses o marxes us aconsello que feu alguna ruta per aquestes carreteres del Lluçanès, també hi han bons restaurants per a fer la parada  i no son cars, ahir per 5 e van esmorzà amb cafè inclòs al cobert de Puigcercós.Altitud ascendent 1600 m. - calories 2400 - temps 3:35:00 h. 

mitja vel. 28 - Mitja Temp. 17ºC ( 6º / 26º ). -  km.97.
Fins diumenge que faré la cursa de Girona.

2 comentaris:

Xavier Nafría ha dit...

Hola, saps si la cursa de diumenge es ruta o circuit?

JOSEP CASADO ha dit...

Tinc entès que es ruta, però la ruta que m'he han dit son 2, o be la del any passat que era un circuit de varis km. o be un altre que es nou que es de una tirada tot ell.

Si algú pot donar mes informació estaria molt be.