dilluns, 16 de desembre del 2013

SORTIDA 15 DESEMBRE

Avui diumenge 15 desembre, després de que casi cada diumenge que volem anar cap al Ripollès a fer  la volta en bici per veure el sol, dons aquí Osona fins al migdia hi ha dies que no el podem veure.

A la sortida de Montesquiu fa dies que no ens deixa'n passar els mossos amb la excusa que es perillosa aquesta carretera, i ens diuen que passem per la alternativa de la Lloses, carretera estreta, sense vorals, humida i blanca per les glaçades del hivern, aquí no hi ha perill segons ells, si tens un accident en aquesta carretera ells tindran la consciencia molt tranquil·la per lo que sembla. i si la tinguessis a la C17 no podrien dormir ja ja.ja. Aquest polítics hipocritas que res mes penses en ells aquest últims dies per la consulta, saben tots lo important que es la consulta, però no ens poden de deixa de costats els col·lectius com nosaltres i les nostres necesitats, alguns polítics deuen pensar que els donguin.

Em tingut de canvia el recorregut una altre vagada i ja van 3, i tornar a fer el Lluçamès, i lo que deia, en trobat corbes arriba'n a Perafita humides i en algun tram mes a Olost la calçada blanca per las glaçades del fred de -2ºC.

Estem prepara'n noves protesta's per aconseguit el tram que falta per arriba a Ripoll, 5 km. dons les anteriors protesta's van servir per que els túnel de St. Quirze sigui de pas per ciclistes i a mes estigui ben senyalitzat per a nosaltres els ciclistes.

Dit aixo estem preparant noves protesta's i fins aleshores anirem em bici cada diumenge un lloc o un altre.

El recorregut d'avui diumenge 15 desembre:

Torelló, Collet St. Agustí, Perafita, Olost, Torre d'Oristà, Olost, Coll de Casa Miquela, Vic, Torelló. - 95 km.

Altitud, ascendent 1349 m, calories 2129, temps 3:39:10 h. mitja
vel. 25.10,  mitja temperatura 7.7 ºC ( -2º/15º ).

La Parada a Perafita ( Km.
35) per esmorza.

Tram de Torre d'Oristà al Coll de Casa Miquela

Aquí feia bo com es pot veure



2 comentaris:

Anònim ha dit...

Tingueu collons vosaltres, ovaris elles i no us resigneu. Jo sóc una merda, però us faré costat en la lluita.
Albert Pol Camps

Club Ciclista ha dit...

Gracies Albert, estem preparant alguna cosa per després de festes, aquest diumenge ja farem una passada per la C17 cap al Ripollès amb tots el grups de les comarca de Osona.

Ja anirem informant

Josep Casado