dissabte, 7 de desembre de 2013

Desembre 6 i 8 2013

NOTA:

El pròxim diumenge dia 15 la ruta que volem fer es:

Torelló, Ripoll, St. Joan Abadesses. Coll de Santigosa ( 920 m ), Coll de Coubet ( 1050 m ), Vallfogona del Ripollès, Ripoll, Torelló. - 85 km. 

Si algú vol venir esta convidat, penseu que aquestes sortides amb fred de sota cero, ens immunitza per no agafar la grip i menys refredat. 

Encara que pot sembla conya, entrenar en fred ajuda a tenir menys refredats, dit per metges i jo mateix que fa varis anys que no en refredo ni agafo cap grip. Dit aixo pode ara quedaré en ridícul i demà agafo la grip o en refredo.

                                                          **********
Cap de setmana del 6 i 8 Desembre.

Dia 8:

RUTA: Torelló, St. Quirze Besora, Collet St. Agustí, Alpens, Cobert de Puigcercos, Riera de Merlès, Prats de Lluçanès, Perafita, Collet St. Agustí, St. Quirze Besora, Torelló - 89 km.

Altitud, ascendent 1472 m, calories 2002, temps 3:46:56 h. mitja vel. 23.4, mitja temperatura 6.7 ºC ( -3º/12º ).

La Parada feta al Cobert de Puigcercós ( Km.
34) per esmorza.

Sortida molt maca sobre tot en epocas de temperatures mes suaus, avui ens algun tram del recorregut el asfalt estava blanc per las glaçades de algunes zones  -3ºc. que en tot el hivern no toca el sol, que sempre hi ha alguna per aquestes contrades, però em anat amb molta cura sobre tot les baixades que en fet unes quantes, com veieu en la gràfica el Lluçanès no hi ha cap pla tot es pujada o baixada i la mitja de velocitat es baixa per aquest motiu.


8 DESEMBRE 2013

 
PERE, CHARLI, ISMA, SERGI, CIPRI, SENDO


XAVI, LLUIS, SANTI

SENDO, JOSEP, XAVI

SANTI, JOAN, PERE


                                                   *****

Dia 6:

Sortida planera per la comarca del Ripollès, la sortida des de Torelló fins a Camprodon, anar i tornar 94 km..

En el moment de sortir de Torelló 3º sota cero, amb una boire que no es veiem res de res i a Camprodon 9º sobre cero, la inversió tèrmica fa que com mes amunt mes agradable es fa la excursió, exceptuam a Ripoll que aquí torna abaixar la temperatura i si abans de arriba ja estava a 1º positiu, fins que no van sortir en direcció a St. Joan Abadesses. no va pujar de mica en mica fins a Camprodon.els 9º positius.

RUTA:

Torelló, St. Quirze Besora, Ripoll, St. Joan Abadesses, St. Pau Segúries, Camprodon, Ripoll, Torelló - 94 km.

Altitud, ascendent 881 m., calories 2045, temps 3:20:03 h. mitja vel. 28.4, mitja temperatura 3.5 ºC ( -3º/10º ).

La Parada la en fet a St. Pau Segúries ( 55 Km. ) 30 min. per esmorza una mica.El pròxim diumenge la ruta que volem fer es:

Torelló, Ripoll, St. Joan A. Coll de Santigosa, Coll de Coubet, Vallfogona del Ripollès, Ripoll, Torelló. - 85 km.
2 comentaris:

Equip Ciclista Pinturas Grimaldo ha dit...

El meu germà viu per Sant Pau de Segúries.

JOSEP CASADO ha dit...

Bon lloc i tranquil, el fred aquí es mes sa que no pas a Osona que les boires no son gaire bones, però amb la inversió tèrmica fa que aquest dies estiguin molt be en tots aquest pobles d'aquí dalt.