dimarts, 17 de desembre del 2013

C17 TONEM UN ALTRE VAGADA

Ja hi tornem a ser, aquest polítics no es cansa'n de fer la guitza a nosaltres, diumenge protesta pacifica per la C17  abeure qui es cansa abans.

Aquest diumenge dia 22 desembre, trobada de tots els grups i clubs que vulgueu sortir des de el costat d'Osona en direcció a Ripoll per la C17, per protesta per la prohibició de passar en bici des de Montesquiu fins a Ripoll, esteu tots convidats, sortida de Torelló davant del Mercadona a les 9:00, farem tota la C17 sencera des de St. Quirze a Ripoll per el alcen o voral, de 2 en 2 tal com marca el codi circulació, pararem a St. Joan o si algú vol mes a Camprodon. No podem deixa passar aquesta ocasió de que ens deixin passar des de Osona al Ripollès, ja vam aconseguir que els túnel de St. Quirze es fes de pas per nosaltres i estigui ben senyalitzat. com mes ciclistes mes be ho tindrem, dons els Mossos no ens podran para si anem una bona colla, el ritme de marxa serà un que vagi be per a tots, pot venir tothom. 

fins diumenge. os esperem a tots els que vulgueu fer una excursió al Ripollès amb la protecció dels "Mossos"

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Molta sort!!! Teniu tota la raó del Món. Com diu l'Artur Mas, si les lleis no canviessin ni les dones podrien votar i encara els negres serien esclaus. Jo afegeixo: I NO PODRÍEM PARLAR CATALÀ PÚBLICAMENT.
Albert Pol Camps

Anònim ha dit...

Gracies Albert per el teu recolzament de la nostre lluita,

Bon Nadal i Any Nou

Josep Casado