dijous, 7 de novembre del 2013

Informació molt important de la Federació Catalana Ciclisme.



Informació molt important de la Federació Catalana Ciclisme.

La pràctica del ciclisme de carretera ens porta a compartir espais amb vehicles a motor i per tant és habitual que la nostre seguretat depengui molt sovint d'actituds poc respectuoses per part dels conductors.

Des de la Comissió de Seguretat Viària de la Federació Catalana de Ciclisme us donarem suport incondicional davant qualsevol iniciativa per garantir una major seguretat a les carreteres. Considerem que les proves audiovisuals poden ajudar en la reclamació de  responsabilitats als conductors imprudents. És per això que canalitzarem qualsevol problema de trànsit, de part dels nostres federats, davant la administració competent.

Estem disposats a pressionar el que faci falta al Servei Català de Trànsit per demanar justícia davant  les greus infraccions dels conductors que, una i altra vegada, posen en perill la vida dels ciclistes.

El nostre objectiu és fer reflexionar als conductors més intolerants per aconseguir que, quan vegin a un ciclista o grup de ciclistes per les nostres carreteres, no pensin que som un entrebanc o si més no uns intrusos, tot el contrari, ha de prevaldre el respecte i la tolerància entre uns i els altres.


Finalment, a tots els ciclistes us recomanem respectar els senyals de tràfic per evitar situacions de risc. Pensem que no aturar-se davant un semàfor en vermell és exposar-se de forma conscient a una situació de greu perill per la nostre integritat física.

Recordeu: Compartir amb respecte és més segur.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Moltes gràcies. Es pot ser ciclista i tenir un comportament exemplar a la carretera. Respecta si vols ser respectat. Reivindicar amb mala educació ens allunya de la raó.
Albert Pol

JOSEP CASADO ha dit...

Es aixi, Albert

Si vos que et respectin has de respectar, espera un semàfor vol dir la malloria de vagades 30 seg. no mes.