divendres, 11 d’octubre del 2013

La temporada que be que?

Hola Companys,

Segons sembla per la temporada que be, poden haver canvis, us demanaria que diguessis la vostra opinió sobre alguns dels tema's que es plantejan aquest dies.

1 - Participació dels Vet. 40 a les curses de Sèniors-Màsters 30.

2 - Idoneïtat que els Vet. 50 i 60 corrin junts,

3 - Facilitant que s'ajuntin, tard o d'hora, els 30 i els 40.

4 - Sobre si seguir amb els xips.

5 - També hi ha problemes per cobrir les curses. Inscripcions on-line, pagament presencial.

6 -Si teniu un altre tema que us pugui preocupar podem par-lar aquí, ja que la temporada ja esta enllestida tindrem tema per par-lar, al mateix temps la nostre opinió pot servir per millorar la Xallenge del any 2014, sempre i quan els que porten aixo vulguin tenir en consideració la opinió de nosaltres.

Espero els vostres comentaris.

Gracies a tots




11 comentaris:

JOSEP CASADO ha dit...

SOBRE EL 4R.PUNT. CREC QUE EL CHIP NO ES POT TREURE, SERIA ANAR ENREDERA I ES MOLT PRACTIC PER ELS ARBITRES I SOBRE TOT PER ELS QUE PERDEN VOLTA PER QUE NO SIGUIN ELIMINATS ABANS DE QUE LA CURSA TERMINI.

SOBRE ELS ALTRES PUNTS JA ANIREM PARLA'N

Anònim ha dit...

Has tingut molt bona idea Josep, són qüestions que ens afecten a tots. Moltes vegades els demés decideixen per nosaltres i no ens tenen en compte.
Albert Pol

Anònim ha dit...

Si Albert, per aixo no esta de mes que ja que s'ha acabat la temporada si la podem millorar per el any que be no esta de mes que puguem dir la nostra, al final la Xallenge la fem els ciclistes, sense nosaltres no es faria, els dirigents tan els de la comissió com els de la federació ens han de tenir en compta, o no. si hi han diferencies entre ells s'han de posar d'acord, per que si no tenim dubtes quan organitzen alguna cursa, aixo ens va passar a Torelló, que no sabíem que cobrar, si lo que deien la comissió o lo que deien la federació, en total que ningú va quedar conten i nosaltres van ser els perjudicats.

Josep Casado

Continuarà.



Francisco Calvillo Merino ha dit...

Hola
El comentario no tiene desperdicio y es lo que se tenia que haber echo la temporada pasada a principio no en cada momento lo me3jor para cada uno.
Pienso que las normativas nos gusten o no se tienen que cumplir.
Las normativas no se pueden dar a conocer digo a conocer en el mes de febreo setendrian que saber en el mes de noviembre para popder saber a que atenerse, cosa que este año no fue asi.
Esperemos que se arregle todo y que nadie se salga del tiesto de lo que se aprueba por la fderacion que es la que tiene la potestad de aprobar, eso por si no lo sabia alguien lo del año pasado no se tendria que repetir.
Con actuaciones como en el 2013 perderan los veteranos.
Por favor no volvamos atras quitando tecnologia que es como para todos en general pues cuando le interesa a alguno bien la hace servir y cuando no otros los amparan haciendo las cosas no correctas.

Saludos
F.Calvillo

Francisco Calvillo Merino ha dit...

Perdon por los fallos el teclado no funciona bien
Saludos
F.Calvillo

Bluesbiker ha dit...

XIPS? sí!! si no no acabaria cap cursa!!! he,he

CORRER AMB ELS 30? ja m' agradaria poder, però si no puc ni amb els 40...
INSCRIPCIONS? a la sortida, com sempre

au, ja he opinat

Carles "el lent de Molins"

Anònim ha dit...

Crec que els veterans poden organitzar curses com fins ara, corrent totes les edats o en dos grups. També entenc que amb la pèrdua de curses, els més joves (40) se'ls deixi córrer amb els 30. Si ho fan a les socials i a les 17-49, voluntàriament, fins alguns 50 s'hi veuen amb cor, també ho poden fer al llarg de la temporada. La Xallenge només seria per quan els veterans corren sols.
Albert Pol

Anònim ha dit...

El problema dels xips és que si els Elits-Sots23, en circuit, fan servir els xips, com els cadets i els júniors, o bé els Sèniors-Màsters30 pot pasar que no hi hagi prous equips informàtics. Ja es veurà com coincideix el calendari de curses.
Albert Pol

Anònim ha dit...

Los M30 podríamos correr las carreras de Veteranos las cuales sean en linea por ejemplo, la de Vilasar, ya que los 50 y 60 se incorporan mas tarde, y siempre nosotros tendríamos alguna carrera mas y los Organizadores de la Xallenge de veteranos mas ingresos.

Eric Lastras

Bluesbiker ha dit...

Eric:jo crec que no podeu córrer amb nosaltres, el problema dels 50/60 no és incorporar-nos +/- tard és el ritme de cursa, que si amb els 40 és alt, amb els 30 ni et dic...i ho se perquè en conec alguns...ja ens agradaria a la majoria dels 50 poder seguir el ritme dels 30, encara que fos només per acabar, però em temo que una cursa en línia amb vosaltres significaria el fora de control per a molts dels 50/60

Francisco Calvillo ha dit...

Hola
Pienso que no se quiere entender lo de repartir las categorias
Creo que no se dice de que se corran todos juntos
Si no que cuando se hacen dos carreras de masters - 30 y veteranos se realicen dos carreras con masters 30 y veteranos 40 y luego los 50 y 60
Nadie sale perjudicado es como casi se realizaron esta temporada algunas
La normativa se tendria que saber a principios de noviembre para pedir las carreras para el calendario del año 2014 todos podeis salir ganando es mi opinion
Como equipo y organizador
F.Calvillo