diumenge, 21 de juliol de 2013

Campionat Catalunya 2013 - Veterans

DADES DE LA CURSA:


V40 10:30 h. 41,00 KM/H. 76 KM.Temps guanyador, 1:52:54 JUAN CARLOS MEDINA

V50 guanyador, MANUEL CABELLO

V60 guanyador, ANTONIO TERRONES
Temp. 20º/34º (28º) - 860 m. acumulats - Desnivell màxim del 5% amb pujada - participants 120, mes dues fèmines.

Altitud max. 575 m. mínima, 501m.

JUAN CARLOS MEDINA- GUANYADOR CURSA I CAMPIÓ DE CATALUNYA V40

CLASSIFICACIÓ CURSA

RECULL DE FOTOS DE ANNA CID 

FOTOS DIARI OSONA.COMEn primer lloc el canvi que es van fer sobre la meta crec que va agradar, sempre es pot  millora però sembra ser que a tots o la majoria us va agradar que la meta fos mes amunt, el C.C.Torelló els seu objectiu principal es la seguretat sigui lo mes alta possible i que l’altre objectiu el esport  tothom s’ho passi be, aquest any no hi va haver cap caiguda que jo s’espigués, això es per a tots els del C.C.Torelló es una gran alegria i satisfacció.

Sobre la cursa, va ser molt disputada des de el principi ja en el primer pas per el premi de muntanya (2 km.) ja dos corredors van passar destacats, jo que era dalt esperant que els 50/60 el àrbitre es dunes la sortida i vaig fer unes fotos des de aquest punt mes alt, vaig pensar que apart de estar valents s’ha se ser atrevit sortir saben que hi ha moltes possibilitats de que siguin enganxats mes tard o d’hora i això va durà els tres passos següents per aquest punt.

1r. pas per al punt mes alt

1r. pas per al punt mes alt

1r. pas per al punt mes alt
El 6.3 km de cada volta a 9 min 37seg i la mitja a 41 km/h. demostra que en aquesta cursa i en totes no venim a passeja com si fos una marxa cicloturista, en cara que ja se sap que també a les marxes son curses.

El dia va acompanyar per la temperatura que a primera hora a les 10:30 era de 24º i cap al final 34º, ja que el any passat era una mica mes alta, tot i així sempre fa calor sobre tot per el esforç que es fa fen una cursa la qual ho dones tot cadascú en el seu nivell.

El guanyador en J.C.Medina era un dels que tenia mes possibilitat de ser el guanyador del campionat de Catalunya. vis tal com a anat tota la temporada, que a mes va provisionalment 1º de la xallenge de V40, però no li van posar les coses fàcils, s’ho va tenir de treballar tota la cursa, per que els adversaris Santi Molina i Jordi Codony entre altres. 2n. i 3r.si arriba a tenir un petit despiste a l’arribada o en qualsevol altre moment ja no hauria esta a temps de reaccionar al esprint final.
Manuel Cabello aquest corredor si que en principi no comptava ja que es el 20é. de la xallenge provisional per ser el guanyador de V50, ja que el 2n. i 3r ( E.Torrubia i P.Viana ) han fet millors curses fins aquí Torelló, vol dir que no val badar per que la sorpresa pot saltar en qualsevol moment i el que avui no esta fi,  dema por ser el campió aquí esta la prova, m’he alegro per a ell lògicament.
En la cat. V60 aquí si que estava la cosa molt clara A. Terrones tenia mes opció a ser el campió, amb permís de Cristóbal Maya el 3r. J.M. Borràs.

Espero que tots els que van venir tinguin un bon record de aquest campionat de Catalunya 2013, tan si han tingut una bona classificació o no el fi de tot es l’esport que ens mante en forma física més bé que el que es queda a casa mira’n la tele, que per lo que fan i veure alguns politics corruptes agafes molta mala llet i a ells no els i passa res, però per lo menys nosaltres si que ens ho passem be anant en bici.

Gracies a tots en nom del C.C. Torelló.


una volta sense-re


les 10 voltes del 50/60

9 comentaris:

Bluesbiker ha dit...

no entenc res de la classificació!
2h44' ?? i gent que va entrar amb nosaltres 1h menys?

JOSEP CASADO ha dit...

Jo igual, ja ho he vist, coses del arbitres s'oposo que es aixo, per que també diu 3 voltes menys quan son 2 o cap, per que aixi era la cursa que nosaltres fèiem 2 voltes menys.

El nostre temps es el mateix que el primer mes el temps que van tardar arriba a meta que eren 10 min mes o menys

Josep Casado

Bluesbiker ha dit...

sí, jo crec que el nostre lloc real és a partir de la posició del Jordi Fonollosa,que va entrar amb nosaltres, és a dir que del 60 al 78 són VET 40 que van entrar en el nostre grup o més tard
del 79 al 100 són els VET 50 que no es van quedar tallats a la nostra 2ª volta
per cert, molt bo el teu sprint! jo no en se de fer-ho, simplement faig una acceleració, però no un sprint real

Bluesbiker ha dit...

MOLTES GRÀCIES PER LES FOTOS, ANNA CID!

Anònim ha dit...

La classificació està malament, hi va haver corredors a dues voltes tevés, on són? Hi hauria d'haver dues classificacions, la de la primera cursa de 40 i la de la segona de 50 i 60. Al sortir quan ells, els 40, havien fet dues voltes us falten tres passos per arribada, el de la sortida, primer pas i segon pas, per això esteu a 3 voltes. UNA MERDA. Jo segueixo pensant que els 50 han de fer tot el recorregut. O bé que corrion 30 i 40 junts i 50 amb 60.
Albert Pol

Bluesbiker ha dit...

ara ho entenc Albert lo de les 3 voltes.
La classificació dels 50/60 si l' entenc, el que no entenia era com era que 40's que vem enganxar i que anàven quasi tota la cursa en la nostra grupeta (casado,nafria,nadal,borras...)i molts cops ben "tapats" de cop apareixin 30 llocs pel davant a la classificació, quan havien entrat després nostre.

JOSEP CASADO ha dit...

Companys

Jo lo que no entenc es com es que el any passat els arbitres ho van fer bé i aquest any ho han fet fatal i han complicat la classificació de mala manera, si es fa be un any per que ho fan malament el any després o la cursa després, jo crec que els arbitres no ho tenen clar aquest tema encara si algú ho fa be com es que algun altre ho fa com pot, el arbitre que encara aixo no ho te clar tindria de demanar informació al que ja te les coses clares sobre aquest tema.

No es problema de 30/40 sols i 50/60 també sols es qüestió de fer les coses be, com es una classificació ben feta que al final cobren per aixo.

El any passat a Girona el campionat Catalunya es van donar 6 voltes a un circuit i va sortir la classificació correcta, a Vilassar igual aquest any, els 50/60 surten mes tard i no hi ha cap problema es qüestió de fer les coses ben fetes.

Carles sobre el esprint alguna cosa m'ha quedat de quan era jove, sobre tot si es en pujada sempre en surten una mica mes be.

Bluesbiker ha dit...

ah! que tu també ets dels que corríeu de joves... no com jo que feia el dropo amb la guitarra, he,he

JOSEP CASADO ha dit...

Vaig corra en cicloesportiu els anys 87/88/89. i després alguna cursa esporàdica en tan en tan, i alguna a marxa que tu ja saps que son curses etc.