diumenge, 2 de juny del 2013

EL PRAT DE LLOBREGAT


Cursa:
V40 10:00 h. 50.5 km. 38.5 km/h
V50/60 i Femines a les 11:30 h. 50.5 km a 36.4 km/h
Temp. 25/30º - 63 m. acumulats - Desnivell màxim del 1.5 % amb pujada i 1.5 % baixada - participants 102. Temps guanyadors, 1:18:03 i 1:22:53

************

CLASSIFICACIÓ CURSA 40
CLASSIFICACIÓ CURSA 50/60/FEMINAS
FOTOS CURSA



Aquesta cursa demostra que no a de tenir desnivell per que sigui una cursa difícil i que al mateix temps pateixis duran el temps que dura que no va ser un altre que 1h 20 min. mes o menys, els dos rèbols de 180º, 25 voltes i les 50 series que son cada vagada que sortim del revolt de 180º la fan prou dura per que el que es vol escapolir-se del grup ho tingui difícil, tot i així sempre i ha algú que ho aconsegueix, sigui per que esta mes fort o per que el grup principal el deixa marxa pensant que ja caurà per el seu propi pes, o per una badada de tots plegats al final no guanyant els que pensaven guanyar abans de comença la carrera.


La cursa de V40 jo que la vaig veure des de fora, en va sembla que tots van arriba al final de la cursa prou cansats i amb ganes de que s’ha acabes de una vagada desprès dels 50 km. La cursa en mica en mica es feien grupets mes o menys números, uns per que no podien segui el ritme dels de davant o altres per alguna caiguda la veritat es que en va sembla que 38,4 km/h de mitja i amb vent que a primera hora era mes fort, el circuit per a ser pla alguns tindran un bon record de el Prat.


La cursa  de V50/60 i fèmines  per amí que la vaig gaudir des de dins, també hi van haver atacs des de tots costats, inclús alguna volta que tots plegats la van fer una mica mes tranquils per agafa aire no van tenir descans, a la que el ritme afluixava de seguida sortia algú del darrera per mirar de marxa i fer la escapada de la cursa i no va ser fins el final pràcticament que en José Pérez ho va aconseguir.


Jo en particularment es una cursa que he pogut gaudir molt ja que per el meu estat de forma he pogut esta fins el final a davant en molt moments de la cursa, inclús passar en dues vagades per meta 1r, això no es res si  no es el últim pas de les 25 voltes, però com que ja es difícil per els que guanyant, mes difícil es per a mi i com jo altres companys.


Aquesta cursa que les categories corren separades es un encert, sobre tot en circuits com aquest amb les dues corbes de 180º que si ja es complicat 63 u. de la cat. 40 o 39 u. de les cat. 50/40 i f. imagineu tots els 102 corredors plegat i fen les dues corbes tots junts.


Com anècdota tinc de dir que algú es va enfadar quan jo i algun altre company sortíem al darrera de algú i no vull dir noms, que mirava de escapolir-se i aquest desprès del intent de marxar es girava i ens deia per que sortíem a la seva roda i no el deixaven marxar, jo en pregunto si això es una cursa lo mes normal es això,  i també ja m’he agradaria a mi que sortissin a roda meva i no en deixessin marxar, però a mi si que en deixa’n marxa i segurament pensen ja caurà per el seu propi pes, i així es.


En total una cursa distreta per a tots i no falta de dificultat encara que per molts corredors els i pot sembla fàcil, però no es així.


Fins Andorra el dia 16 Juny i salud.



Guanyador de V40 - RODRIGO SEPÚLVEDA

Guanyador de V50 - JOSÉ PÉREZ

6 comentaris:

enrique ha dit...

Hola Josep,
Me encanta leer tu blog y las crónicas que haces.
Gran mérito el tuyo por tu constancia.
Enhorabuena y no dejes de hacerlo, creo que como yo, somos muchos los seguidores de tu blog.

Enrique (equipo Mengual)

JOSEP CASADO ha dit...

Hola Enrique

Gracias por seguir mi blog lo hago lo mejor que se y puedo, cosa que ya es difícil, pues es complicado expresarse en palabras los pensamientos para los seguidores del blog y lo entiendan perfectamente para alguien que no es lo mio escribir, lo mio son la tijeras de eso entiendo algo pues nunca se sabe del todo, espero seguir escribiendo bastante tiempo pues he aprendido mucho des de que tengo el blog y de paso si los seguidores del blog se lo pasan bien mejor que mejor.

Darte las gracias por dejar el comentario, da ánimos para seguir con esto que no siempre hay el tiempo para tenerlo al día.

Hasta la próxima carrera y salud


Anònim ha dit...

Ets un crack Josep, un blog de collons, ens animes a tots a seguir pedalant, enhorabona i a continuar pedalant...

Carles Mallarach

JOSEP CASADO ha dit...

Gracies Carles, aixi ho farem

As de venir algun dia amb el club t'he esperem tots.

Bluesbiker ha dit...

Jo sempre segueixo el teu blog, hagi anat a la cursa o no.

Crec que m' ho vaig passar millor al provincial de BTT que corrent al Prat...

ens veiem el 23 a pallejà, que si no hi ha novetat si que correré

JOSEP CASADO ha dit...

A ja en-veurem si tot va be, a la nostre edat estiguis a on estiguis o facis lo que facis la qüestió es passa-ro be, jo el diumenge aniré Andorra i després a Palleja que també sortiran les categories separades com el any passat,

Salud