diumenge, 16 de juny del 2013

ANDORRA LA VELLA

Cursa: 11:30 h. - 42 km. 39.25 km/h - 25 Voltes de 1.7 km.
Temp. 29/36º - 474 m. acumulats - Desnivell màxim del 3 % amb pujada i 3 % baixada - participants 70 - Temps guanyadors, 1:04:20. Santi Molina.
 ********************
En primer lloc informar que Xavi el mes lesionat de les caigudes ja l'han operat del turmell, tot a anat bé. Ara toca recuperar.



Sobre la cursa, es un bon circuit,  carrer amples, rectes llargues tan la de baixada com la de pujada, les  corbes no eren perilloses, a meta just una pujada del 3% i la llargada 1.7 km no esta malament, ara no esta encén-te  de risc per un motiu o un altre, sempre hi ha alguna caiguda mes o menys greu però això ja ho tenim assumit, que no tindria de ser així i no ens be de nou.

Sobre tal com va anar la cursa des de el meu punt de vista des de la part del darrera, les primeres 5 voltes una bogeria, a meta a mes de 40 km/h. els de davant no es donen compte del ritme que es fan portar al que estem en la cua del grup fen la goma, en cada pas per a meta a 180 bpm. o mes, fins que arriba un punt que et deixa’s anar per el mal que et fan las cames per l’acumulació del àcid làctic, en aquest moment que dius prou i et deixa’s anar es un relaxament de tot tu en el primer moment, però de seguida veus que queden moltes voltes 20 encara,  i no has vingut a corre per anar a 150 bpm  altres companys que es queden amb tu per el mateix motiu t’he animat (o no ) a continua lluita’n per que els de davant no et dobli’m i si ho fan res mes sigui com ho molt una volta, però no sempre es així, si el circuit es curt et poden donar me de una i dues voltes o mes, un al·licient es quan si hi ha una escapada i t’ha agafa’n volta, es poguer en el moment que arriba’n a tu, anar amb ells tanta estona com es pot sense posar-te al davant, que en cara que volguessis no podries, dons si et vas quedar abans, ara tampoc podràs anar amb ells i menys aposar-te al davant com no sigui una estreteixa ja definida des de la sortida que fa temps que no passa, jo m’he en recordo de una cursa que va haver polèmica fa uns any 5 o 6, en el circuit de Montjuic que això va passar, però no es avitual ens aquest moments.

Cada cursa com aquesta que sortim totes les categories juntes les categories de 50/60 no sol haver sorpresa normalment sempre hi guanya el mes fort dels 4 o 5 que es disputa’n el mallot de líder de la categoria, en canvi en curses amb les categories separades sol haver mes sorpresa, guanyen uns corredors que també estan fort però com que ningú comptava amb ells al final la cursa s’ha la emporta un altre que no es cap del favorit per guanyar el campionat, jo crec que això es maco el ventall de guanyadors s’ha amplia i dona emoció a altres corredors i els anima durant la cursa a intentar-lo per si surt i surt moltes vagades, per que els favorits estan tots molt vigilats  aquesta ocasió la aprofita’n els que estan mes a la aguait aprofitant un relaxament del grup.

Si no estic mal informat diumenge 23 a Pallejà sortirem amb les categories separades.

Per acabar a mi m’ha a agradar aquesta cursa te un plus afegit per el fet de venir Andorra, dons aprofitem molts a mirar botigues i passeja amb la parella tranquil·lament que no tot es bicicleta també una estona relax es molt importat.

Fins diumenge a Pallejà
 GRÀFICA DEL CIRCUIT AMB LA TEMPERATURA




GUANYADOR CURSA SANTI MOLINA

2 comentaris:

Bluesbiker ha dit...

Em vaig lliurar d'un bon patiment, he,he
de fet no perquè vaig còrrer el campionat de catalunya de BTT a Lliçà de Munt.
Diumenge ens veiem a Pallejà, aveure si correm separats com l' any passat

JOSEP CASADO ha dit...

Hola Carles

Espero que si, els 50/60 correm una mica mes "tranquil" quan estem separats dels 40, de totes maneres corra amb ells et dona una chispa per anar a altres llocs, marxes o simplement amb els companys de club et posem mes en forma corra amb 40 en tan en tan no esta malament al contrari.

Fins diumenge