diumenge, 26 de febrer del 2012

DUES ULTIMES SORTIDES ABANS DEL CAMPIONAT DE VETERNAS 2012

Aquesta setmana el dilluns he fet amb el testimoni de les fotos una sortida, amb el futur de la comarca de Osona, amb dos nens de 12 anys en Gerard i en Pol, i els companys/a, Abraham, Anna, Germán.També avui un altre sortida amb el company del equip i altres, la temperatura a set primaveral entre 8º a les 9:30 mati, 25º a les 14:00 tarda.

El dilluns va ser molt relaxant i també profitosa per a nosaltres, dons fer alguna sortida abaix pulsacions en tat en tant va bé i també per a ells els nens que aquesta edats els agrada venir amb els grans,  van fer 45 km.

Pol

Gerard
 Totes les fotos

Aquesta sortida a set per carreteres alternatives de la C17 entre Torelló i Malla, ovalà la C17 sempre tingues una alternativa com cal, tots aniríem mes be.


Avui diumenge en fet 112 km.,  la ruta a set Torelló, C17, Ripoll, Vallfogona, Olot, La pinya, Hostalets de Bas, Rupit, Can Toni Gros, St. Martí Sescorts, Manlleu, Torelló amb 3 coll de muntanya ( Coll de Cannes 15 km,  Coll de Condreu 11 km, i Coll de Bac 4 km.) i amb els companys de excursió s'ha fer bastant dur.


fotos 

vídeo 26 Febrer 2012


falta el vídeo abeure si el puc fer i publicar es mes conplicat .....................

2 comentaris:

Albert ha dit...

Trobo a faltar al German. A veure si diumenge us puc donar un cop de mà.

JOSEP CASADO ha dit...

Tenia un compromís familiar i per aixo no va venir, però esta en forma avui mateix he sortit amb ell, diumenge vindrem tots, ara posaré el vídeo que m'ha donat molta feina.