dilluns, 20 de febrer del 2012

HOMENATGE a JOSEP JUFRE

Homenatge de  JOSEP JUFRE POU



El dia 14 Gener va anuncia JOSEP JUFRE que es retirava del ciclisme professional, en St. Julià de Vilatorta ha on va comença de nen se li va fer un Homenatge en voltat de família, amics, periodistes i seguidors seus, la sala va esta plena a vesar tot el mati mentres es feien comentaris i se explicaven anècdotes seves de tots els seus anys de professional, també va servir per comentar de com esta el ciclisme en general i el futur d'aquest sobre tot el ciclisme de base.

En aquesta taula es va trobar a faltar el polític de torn dons quan es va demanar al public fer preguntes sobre el ciclisme en general, moltes anaven de cara a ells i no es va puguer respondre segons quines preguntes, dons si volem que el ciclisme de base tiri en davant i tingui futur es tenen de informar  al conductors dels vehicles que també tenim dret nosaltres el ciclistes d'anar per las carreteres i no res mes ells, don es una de aquesta causa que el pares no els i fa gaire gracia que es posin a la carretera amb la bici els seus fills i un altre es el preu de la bicicleta dons tots sabem lo que valen, per que la canalla no es conformen amb una bici normal.

En la taula principal estava formada per: Josep Jufre, Algel Edo, ( Ex professional) Joaquim Vilaplana, ( F.C.C.) Eduardo Gonzalo, ( Ex professional ) Joaquim Sabaté ( Esport Ciclista Barcelona ), José C. Blàzquez ( President Comitè Català d'arbitratge ), Rubén Peris, Jordi Simon ( Equip Andalusia )Adrià Noguera ( BTT Tomàs Bellès ) Daniel Perramon ( Uci Trial ) Isaac Vilalta
( Periodista Catalunya Radio ).

Al final del acta se li van fer diferents obsequis  per part de organismes, club i familiars i sobre tot uns del millor obsequis va ser que es va ompli la sala que aixo no tothom u pot fer en el dia del seu homenatge, aixo vol dir alguna cosa de la valia d'aquesta persona.


Amb aquest petit reportatge li desitjo el millor futur possible, dons de aquí endavant comença un altre etapa de la seva vida.

ALBUN DE FOTOS

2 comentaris:

Albert ha dit...

Fantàstic el reportatge.

Josep Casado ha dit...

Gracies Albert

Ens va agradar tan ami com els meus companys en Germán i l'Anna, va se un dematí molt maco i diferent dels que normalment fem el diumenges.

Sobre el reportatge estic content que te hagi agradat, no es la meva feina però le fet tal com m'ha sortit en el moment de escriure'l.
i no sempre pot sortí be.

Fins aviat