diumenge, 4 de març del 2012

VI PREMI INAUGURACIO CIUTAT DE BARCELONA DE VETERANS

 CLASSIFICACIÓ CURSA  
 VÍDEO - Un Dia de cursa
 FOTOS

Ja tenim una temporada mes després de un llarg hibern en cara que el temps passa que vola, ja estem aquí tots tenim ganes de pedalar al cent per cent i demostrar el estat de forma que tenim i si els entrenaments han donat el seu resultat i també la sensació de risc de la competició que tots saben que i es, en cara que no la volem com es normal, avui mateix  la ultima corba han caigut don corredors que per sort ha set un ensurt dons en principi semblava que en Diego Maya  tenia una clavícula trencada i no a set aixi per sort i el altre tenia cops i alguna cremada.

La cursa avui a set com sempre boja amb ritme sobre tot els que anem al darrera que soms bastants els que patim les fuetades per no perdre la cua del grup principal.

Jo des de el principi he mirat de anar al darrera dons no tenia gaire clar com estava després de aquest hibern entrenant a mig gas i com sempre també els circuits tan plans al ritme que es corra no es per a mi, el meu objectiu era acaba amb el grup principal i tinc de dir que ho he aconseguit però no sense dificultat i amb la ajuda de algun company/a que et feien un relleu o et deien passa aquest del davant es queda.

El C.C.Montornès ha tingut un bon començament en fet el 3r. per equips, cosa que esta molt be després dels equips que aquest any s'han reforçat molt i molt be com el RCB MOTOR BEGUES que mes a mes han fet 1,3,4r de la general o GALVESPORT-PINARELLO segon.

Els meus company han fet de la general, German Vela 11, J.Nocete 24, S.Gonzalez 25, J-.J Soler 39, J.L.Roman 43, J. Casado 56,A.Sanchez 68, F.Viñas 83.

La temperatura al començament de la cusa era de 16º. la mitjana de velocitat de 42.6. 120 ciclistes, han acabat la cursa 102.

Desitjo a tots que tinguem un bon any de ciclisme i cap caiguda, però de aixo de pen de nosaltres que tinguem cura i no fer lo que no s'ha de fer.

CLASSIFICACIÓ CURSA  

VÍDEO - Un Dia de cursa

 FOTOS  




 



 El vídeo es una petita mostre de la rutina que tots mes o menys fem cada diumenge de cursa, no hi han gaire imatges en moviment de la cursa però refrec-sa una mica lo que passa durant la competició.

He posat el títol al vídeo - Un dia de cursa -, dons la idea no era fer una peli de la cursa però si el taren-na de un dia de competició a traves dels meus companys i meu al mateix temps.

Espero que us agradi.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats!!! Bona cursa i veig que ara teniu un President més jove i més atractiu. Renovar-se o morir. Us desitjo molta sort, un tercer està de P.M. Ahir era un repte aconseguir que corressiu amb xip, l'any passat va ser al Papiol. Molta feina, els Veterans sou els millors, l'enveja de molts, Ah!!! i això sense col·laboració de la FCC.

JOSEP CASADO ha dit...

Gracies anònim.

El tercer lloc esta molt be espero que sigui aixi cada cursa.

Crec que les coses per que funcionin depenen de molta gen i no sempre han de ser de la oficialitat i si soms l'enveja, en ves de envege lo que han de fer es copia les coses que funcionen si es que no hi han de noves.

Anònim ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Felicidades Josep:

Exitazo el conseguido por vuestro equipo despues de ver los dos primeros clasificados. Veo que has empezado la temporada fuerte, quiere decir que este año vas a ser un duro rival en la categoria. Animo Josep te lo mereces despues de tantos años de esfuerzo.

Un saludo

JOSEP CASADO ha dit...

Hola Enrique

En primer lugar decirte que ayer no tuve la ocasión de saludarte, si que te vi durante la carrera, pero se iba tan deprisa que no tuve la ocasión, como tu sabes se iba muy deprisa y no te podías despistarte en ningún momento y a la llegada ya no te vi.

Como equipo estamos bien por ahora, ya se vera a medida que pasen alguna carrera mas, a nivel individual en Germán es el que esta mas bien sin olvidarme de Nocete, Santi, etc.. yo espero mejorar algo mas, ayer no me vi malamente durante la carrera, pero no son las mías es todo muy llano y peligroso meterte con los de delante sobre todo por las curvas la gente arriesga mucho mas de la cuenta para mi.

A ti si que te veo muy bien durante un tiempo te vi mas o menos a mi lado pero te perdí al final que te fuiste hacia delante, me alegro por ti.

Te espero en Figueres.

Saludos

Mengüi , Joan J.Mengual ha dit...

Felicitaros al equipo, estáis de diez.
Pero tú estás este inicio de temporada de cien. Te vi ayer aguantando las ostias de la cola, como nunca. Estas fuerte puñetero.

JOSEP CASADO ha dit...

Gracias J.J.

Tu también esta bien, lo que pasa es que no es tu carrera.

Sufrimos lo nuestro para estar en cola y no quedarnos pero la media lo dice todo 42'5, se corre mucho cada día mas, yo hace 8 años corría menos que ahora y total para ir a cola.

Ahora falta que en las próximas carreras tenga buenos resultados.

Decirte que esta carrera no era para ti, tu eres mas escalador pues ya sabes que era arriesgado meterse delante por las curvas.

En la próxima carrera en Figueres, sera muy diferente y tu tendrás tu oportunidad, espero estar a tu lado para entonces.

Hasta entonces

Josep Casado