dilluns, 23 de juny del 2014

CURSA VETERANS PALLEJÀ

22 JUNY 2014.

CLASSIFICACIÓ 40

CLASSIFICACIÓ 50/60/F.

ÀLBUM FOTOS

VÍDEO ARRIBADA GRUP 50/60/F

Aquí a Pallejà ja es una clàssica que a mes fem dues curses separades.vaig sentir algun comentari de algú de la organització, que era mes vistos el circuit que es feia al mig del poble, si es veritat però també era mes perillós, aquí es corra molt be i si no es fa cap tonteria per part nostre perills poc.

 La de 40

Aquestes dues curses aquest any tan la de 40 com la de 50/60/f.molt disputades la de 40 atacs continus per part de varis corredors, sobre tot de un que no va escatimar cap esforç M. A.AGUERO, volta rera volta el veia al davant en fila'n el grup, però no el deixaven escapar ja que si ho arriba a aconseguir casi segur que guanya la seva categoria, ja Andorra va esta apunt, va anar moltes voltes sol fins que el van atrapar, però va poguer fer el segon. aquí a Pallejà a fet el 9è que no està malament ja que es un circuit fàcil per la majoria dels corredors, es va mereixa el trofeu de la combatibilitat, no el tenien però jo li entrego, en cara que sigui traves de aquest blog.

La  50/60/f.

Aquesta i ha dos interessos, un el de agafar la escapada i l'altre que es la disputa del campionat, ja des de la sortida es va fer un ritme fort per trencar el grup, a la segona o tercera volta ja es va fer el grup que seria el que arribaria a meta excepte el del guanyador de la cursa, José Sànchez el flamant campió de Catalunya  que no va ser fins cap al final de la cursa que amb el seu esperit de competidor, lluitador i en plena forma física que feia temps que no tenia, ( en sembla a mi ) va fer un esforç impressionat marxa'n del grup principal els va atrapa als escapats i al esprint final els i va guanya, el altre interes es la lluita que tenen en Fede Olmedillas i Santi Salavedra que entre ells hi ha 4 punts per ser el lider de la categoria, en Fede es va limitar a anar a la roda de Santi Salavedra i perdre un punt si es que el esprint li sortia malament i aixi va anar, un punt no es res, però no a de tenir cura que si es despista una mica en alguna de les cursas que encara queden pot perdre el liderat ràpidament, en Santi a de fer lo contrari es anar a totes i guanyar-lo en totes les que pugui per que la temporada es llarga però passa depresa i no es pot despistar en cap cursa de les que queden, que no queden tantes.

La pròxima cursa a Torelló, 20 Juliol un circuit interurbà de 6.3 km. que te de tot pujada, pla i baixada.


imatge de la escapada



Gràfica del circuit 1.6 km.


Dades de la cursa de J.C.S.

5 comentaris:

Bluesbiker ha dit...

les dades de la cursa +/- com les meves, tota la cursa en zona vermella... vaig acabar reventat! però content... ara un més d'aturada!

JOSEP CASADO ha dit...

Hola Carles.

Ja veus que poc o molt anem tots per igual.

Ja he acabat de penjar les fotos totes les teves i les meves, el vídeo el tinc de millorar ara m'he i posaré, abeura com ho faix.

Fins a Torelló tenim 4setmanes que també anirà be, ja que les sortides amb colla espasa molt be.

Fins aviat



Bluesbiker ha dit...

caram, quin munt de fotos!
molt ben editat el video!

JOSEP CASADO ha dit...

Poc o molt segur que en alguna sortim Carles, patim de valent.

Aquí es veu en el vídeo que per passar una estona bona no cal anar al davant, simplement està ja es molt, lògicament si es pot guanya no ho deixarem per un altre dia.

Salud tinguem per fer moltes curses i poguer entrenar.

fins aviat que la pròxima es la de Torelló.

Bluesbiker ha dit...

si, si la teva cursa, ja hi compto, em va agradar molt l'any passat.