dilluns, 30 de juny de 2014

PENULTIMA SORTIDA DE JUNY

COM QUE AQUESTA SETMANA NO EM TINGUT CURSA NI CAP MARXA, POSO UNA EX QUE VAIG FER AMB ELS COMPANYS DEL C.C.TORELLÓ EL DIMARTS DIA 24 ST. JOAN, AQUEST DIA VAM SORTÍ UNA MICA MES TARD JA QUE COM LA MALLORIA DE TOTS NOSALTRES VAN CELEBRAR LA REVETLLA ST. JOAN I VA SER LA EXCUSA PER CREMAR EL CAVA I LA COCA.

COM PODEU VEURE ES POT FER TOT, SORTIR DE FESTA I ANAR EN BICI SEMPRE QUE ES FACI DE GUST.

AQUESTA SORTIDA SI ALGÚ VOL FER-LA ALGUN DIA PER VARIA, JA QUE TOTS POC O MOLT ENS AGRADA FER ALGUNA SORTIDA DIFERENT DE LES QUE JA EM FET MOLTES VAGADES, ES UNA EXCURSIÓ DE LO MES MACA I TRANQUIL·LA, POC TRANSIT ASFALT EN BON ESTAT AMB PUJADES SUAUS I EN ALGUN TRAM DEL 11 I 12 % PERO NO MASSA LLARGAS AQUESTES RAMPES.

LA SORTIDA COMENÇA A TORELLÓ, FINS A ST. QUIRZE BESORA 9 KM., ESQUERRA DIRECCIÓ ALPENS 24 KM, FINS A BORREDÀ 38 KM, AQUÍ DRETA FINS A ST. JAUME FRONTANYÀ 47 KM, RECTA FINS A TROBA LA CRUÏLLA DE LA POBLA DE LILLET 57 KM,
( EN AQUEST TRAM ES A ON LES RAMPES SON MES FORTES PERÒ SON CURTES, PER QUALSEVOL QUE VAGI UNA MICA EN BICI NO HI HA CAP PROBLEMA A PUJAR-LES ) DRETA DIRECCIÓ RIPOLL, COLL DE MEROLLA  63 KM, GOMBRENY 70 KM, RIPOLL 81 KM, TORELLÓ 103 KM.

PER FER LA PARADA, ES POT FER A ST. JAUME KM 47 O BE COM NOSALTRES QUE LA VAN FER AL COLL DE MEROLLA KM 63.

JOAN, PERE, SERGI, ROSENDO I JOSEP
GRÀFICA DE LA EXCURSIÓ 1600 m. positius

 FINS LA PRÒXIMA