dilluns, 2 de setembre del 2013

STA. COLOMA GRAMANET 1 ST. 2013

 Informació de la Cursa

Temp. 26º / 31º ( 29 ) - 223  m. acumulats - Desnivell màxim del 4 % amb pujada i 3 % en baixada, participants 110, ( 45/65)


MÀSTERS 40 - 43 Km/h. 34.4 km. 
Temps i guanyador, MIRCO MEROTTO 0:48:13

MÀSTERS 50 - 39.5 Km/h. 31 km. 
Temps i guanyador, SALVADOR GÀLVEZ 0:47:10

MÀSTERS 60 - 39.5 Km/h. 31 km. 
Temps i guanyador, A.Terrones 0:47:10


CLASSIFICACIÓ V50/60/FÈMINAS

CLASSIFICACIÓ V40

FOTOS

Com ja esteu informats la cursa de diumenge a Sta. Coloma G. per raons de seguretat i participació de 110 corredors es va creure que era mes segur fer dues curses, aquesta decisió crec que es encertada, dons la seguretat es lo primer que s'ha de tenir en compte, per aixo la cursa tan una com l'altre van ser bastant mes curta de lo establert en principi, teníem de fer 52 km i vam fer 31 Km.(18 v.) i 34 km. (20 v). el any que ve es va dir que la cursa començaria mes d'hora per que com ho mínim féssim 45 km cada categoria.

Per lògica el fet de que es fessin menys km. la estratègia tan una com l'altre cursa va ser molt diferent de lo que tots abans de comença la cursa tenien pensat fe, aquí era un atac i gol consta'n en totes dues curses, atacs de uns i altres per si sonava la flauta en algun moment, excepte els dominadors de las categories que esbatan a la guait en tot moment com aixi va ser, deixa-ban fer en tot moment els altres esperant el esprint final per aprofitar en el moment adequat per entrar a la línia de meta com 1r.de la cursa, Mirco Merotto en 40, Salvador Gàlvez en 50 i A.Terrones en 60 i també la Elena en Fèmina, en cara que crec que va ser la unica dona no escatimava cap esforç per atacar quan li permetien o podia fe-ro que aixo esta molt be.

Aquest circuit urbà si anem en cura de no fer el tonto es maco i te al mateix temps la seva tècnica que pels que els agrada els circuits en rèbols una mica complicats, ho poden passar be i els altres també tenen les rectes per aprofitar aquest lloc per guanyar posicions i el rèbol amb la pujada, tots pocs ho molts tenen el seu moment sempre i quan tinguis les forces, que les forces les tens i marxen de una volta l'altre, no es estrany que la volta abans de final de curses estiguis al 100% motivat per esprintar amb el primers i en la recta final a 200 m. estiguis fet un fastig i et passi tot deu, coses del ciclisme.

Felicito als guanyadors i fins la pròxima a Bellvitge 11 de Setembre.


 CIRCUIT STA. COLOMA 1.7 KM. una volta

 CIRCUIT STA. COLOMA 18 voltes.V50/60


PÒDIUM 40

PÒDIUM 50
                    

PÒDIUM 60
PÒDIUM FÈMINAS - ELENA CARBONELL

5 comentaris:

Bluesbiker ha dit...

a mi també em va agradar córrer separats, la fuetada a la recta de baix no era tan forta! el circuit a mi m' agrada, el revolt de pujada em va bé, i l'altre no em fa por, i si no em tallen el passo bé...
anècdòtic que 2 cops em vaig veure el primer del pilot... sense saber que fer...al final a 200m em passa tot deu (tu també!!!) però acabo content, d' acabar sempre despenjat a acabar amb el pilot, ja és molt per a mi...

Bluesbiker ha dit...

amb els pocs corredors que érem i que no surti a cap foto!!! ja és difícil i mala sort, he,he :( :(

JOSEP CASADO ha dit...

Es estrany que no surtis en cap foto i casualitat també.

Com tu dius espero que el any que ve també es faci igual, jo ho vaig passar be, la recta de baix es veritat no era tan forta.

El que ha de tenir alguna foto es en J.C.Roca en va fer moltes de les dues curses demana-li a ell sagú que te de tu alguna.

Fins aviat.



Bluesbiker ha dit...

tinc alguna foto del bloc del club:
http://cccolomenc.blogspot.com.es/2013/09/cursa-de-festa-major-2013.html
ens veiem a Bellvitge!

JOSEP CASADO ha dit...

Hola Carles

Fins Bellvitge