diumenge, 3 de març del 2013

GIRONA 3 MARÇ 2013



Sortida a les 10:00 h. Temp. 13º/18º (14.1º) - 62.2 km a 39 km/h - 5 voltes al circuit de 12.4 km. - 857 m acumulats- rampes del 9% amb pujada i amb baixada de 13%. participants 98.




Bona cursa, bon dia i bon ambient,  si no fos per que es corra massa per els que anem al darrera seria perfecta aquesta cursa, però esclà, aixo seria una marxa cicloturista, tampoc aixo seria la definició correcta dons en les marxes cicloturistes també corra'n com si tinguessin de anar apagar foc.

Molt bon circuit per carreteres sense massa trafic de cotxes, felicito als companys per la organització de la cursa, aquest tipos de curses en principi semblaria que hi ha de haver menys perills que un circuit urbà en cara que també el perill et pot sortir en qualsevol revol o simplement un despiste teu.

Aquest any aixo de donar un mallot per a cada categoria de lider i no res mes per la de V40, esta donant mes competència a les altres cat. alhora de voler-lo aconseguí el de V50 i V60, aixo es veu tot just abans de donar el trofeus i mallots de lider com es fan la suma de punts per que tot quadri, ja aquesta setmana hi ha agut canvi de mallot en la cat. 40 i 50, si no canvien les coses pot haver molt canvis en les properes setmanes en V40 i V50, en la de V60 si no hi ha un altavaix en A.Terrones no li trauran fins al final.

La participació es excel·lent aquests principi de temporada, ja en les socials la participació era molt important entre 150 i 200, i en veterans 100 o mes fins el moment.

El ciclisme a nivell amateur o cicloturista cada vagada hi ha mes afició per la practica d'aquest, aquesta setmana en un dia i mig les inscripcions a la marxa de Remences a quedat completa 3000 participants i aixo sense comptar els que aniran per el seu compte al no poguer-se inscriure.

La propera cursa Al Papiol un circuit urbà de 1.8 km el dia 17 Març.

CLASSIFICACIÓ

FOTOS A LA ARRIBADA A META

FOTOS DE LA CURSA EN FACEBOOK




            Cada marca es un pas per a meta

Avui Germán del C.C.Montornès a fet 8º a la general, felicitats, està entre els deu primers es molt difícil i per aixo s'ha de ser molt valent i fort.

8 comentaris:

Bluesbiker ha dit...

que vas caure? com no et veig a la classificacio...

Paco Montornes ha dit...

Hola

Cuando uno no sale en la clasificacion puede ser por varios motivos no tiene que ser por caida

Felicitar a los componentes del equipo que asistieron a la carrera para defender cada uno su categoria este año por intereses no se disputa la general se disputa por categorias.

Salud y suerte a todos y sin caidas

Saludos

Bluesbiker ha dit...

Ya lo se, pero como habla en su crónica de "perills"...
si de no acabar carreras yo se mucho, con el chip ahora las acabo, pero antes del chip acababa una y tres no!

JOSEP CASADO ha dit...

No vaig caure, en van ensenya una classificació provisional i sortia el 84 de 98, però en la oficial no surto com ja has vist. en vaig queda de seguida i el àrbitres en la 3 volta ens van fer fora a mi i altres corredors però la vaig fer tota a 15 min del 1r.

Aquest any en costa agafar la forma però espero tenir-la mínimament de aquí a un mes, això espero, lo que no se per que no sortim la resta de corredors si hi havia una classificació feta provisional.

Al final vaig puguer fer un bon entrenament, aixo també val, per que el circuit estava molt be.

Gracies per el teu interes.

Dj Manel ha dit...

Molt Bé A tot L´equip Josep. Demostreu ser molt competitius i unes persones exelents.

JOSEP CASADO ha dit...

Gracies Manel

La veritat es que si, si no es fa mes es per que no pudem, Dit aixo tenim a Germán que es tot un SuperGermnán per lo poc que pot entrenar i la feina que te, treballa a 900 metres sota terra amb una feina molt pesada a mes a una temperatura de mes de 40º, ja veus 8 ahir i el 11 la setmana passada, la resta be Nocete sempre be, en Santi ahir va tenir averia i no va puguer acabar la cursa si no habriem pogut tenir una millor classificació per equips, però en general tothom fa lo que pot i al final la qüestió es passar-so be i no fer-se mal.

Bluesbiker ha dit...

però si duem xip, perquè us vàren fer fóra? no ho entenc...

Anònim ha dit...

Les carreteres poden restringir el trànsit durant uns minuts, no poden tancar-se indefinidament. Els bicixips són l'eina ideal per al control de les curses en circuit. A la carretera qui mana és la bandera verda dels mossos. Els àrbitres quan et superen i et deixen fora de control prenen nota del dorsal, a partir d'aquí es fa la classificació del "FC", si no és un Campionat on afecta a podi de 60 o Fèmines, aquests descartats s'arxiven i no es publiquen.
Setciències.