diumenge, 17 de març de 2013

EL PAPIOL, AMB PLUJA

Sortida a les 12:00 h. Temp. 13º/16º (14.1º) - 48.5 km a 40 km/h - 30 voltes al circuit de 1.65. km. - 213 m acumulats- rampes del 4% amb pujada i amb baixada de -3%. participants 60 + o -.

(per a ser cursa amb pluja s'ha anat molt depresa)


CLASSIFICACIÓ

ÀLBUM DE FOTOS ( ANNA CID )

( Fotos boníssimes  les cares ho diu tot )GRÀFICAAQUESTA FOTO REFLECTEIX  TOT SOBRE LA CURSA EL PAPIOL

Pòdium 50


Matí amb pluja i molts dubtes, primer per si valia la pena anar Al Papiol, per que pel camí ja teníem pluja, carreteres mullades, m’entres ens acostàvem El Papiol es veien venir que la cursa es faria sobre un asfalt mullat i perillós, ja en el circuit el M30 ja corrien i la corba de vaig feia po veure com ells alguns mossegaven el terra, els comentaris de tots els que miràvem la cursa era que en cara que anessis amb precaució al final sempre corres mes de lo que toca per no caure i tenies mes possibilitats de caure, demanant la opinió dels companys de si s'ha apuntaven  o no, uns deien si altres no, jo al final mi vaig apuntar, això si ho tenia molt clar faria una cursa com si fos un entrenament amb precaució ja que avia fet 100 km fins El Papiol i no volia perdre el mati.

Desprès de una espera molt llarga dons jo aquest dia tenia una festa familiar i faria tard, al final amb una hora de retard va comença la cursa, el meu objectiu era fer la cursa sense arriesga res, també era conscient que tot així podria caure o be per culpa meva o per algú company que en rosegues en la seva caiguda, poc va falta en algú moment ja vaig veure com queia algú davant meu i per poc no ho feia jo també, ja en la primera volta en vaig despenja del grup no en va importa per que jo estava allà per a fer un entrenament en mullat i sense arriesga res de res, vaig veure com el primer en passavant 4 vagades i el grup principal 3, jo en posava a roda d’ells  però a la corba d’a vaig en deixaven, per a mi la feien massa despresa per que si la fas amb po val mes anar a el teu ritme i no patí tota la estona, la cursa la vaig fe sempre acompanyat de algun altra corredor i no se en va fe llarga.

No se quans érem a la sortida però en va sembla que entre caigudes i abandonament entre 10 i 20 van plega, això de mostra que per culpa de la pluja es va fer molt dura pels primers, els primer la mitja es va acosta al 40 km hora i els últims com jo a 35 això en una sortida de entrenament no escorre tant.

Desitjo que tant els veterans com el M30 que va caure es recuperin de les seves ferides lo mes aviat possible, 

Soc conscient que els que tenim aquesta afició es com un vici que no es podem d’estar i per a molt perills que ni hagin perdem el cap i ens posem a corra.

Era la primera cursa que corria amb pluja jo, no en va agradar però si torna ploure un altre dia segurament tornaré a puja a sobre de la bici, això si tal com vaig fer amb molta precaució.

Ara toca fer unes bones sortides amb bici aquesta setmana santa, espero que en serveixin per tenir un esta de forma òptim i fer en les properes curses un paper digne.

La propera cursa es a La Cellera de Ter el pròxim dia 20 Abril.

5 comentaris:

Bluesbiker ha dit...

primer de tot dir que moltes gràcies per les fotos, quines col.leccions!
gràcies fotògrafs!
Segon dir, que els veterans no tenim por de res, que el més assenyat era no sortir a còrrer i així i tot quasi una seixantena ho vem fer, encara que només acabèssim 40...i uns quants fora de control...
com bé dius es va còrrer molt per estar plovent! el revolt "xungo" jo el passava a 37/38 km/h...
sembla que no acavem d'agafar la forma, oi Josep? haurem d' anar a buscar "vitamines"allà on van els tenistes, i futbolistes i... he,he,he

JOSEP CASADO ha dit...

Si però per guanyar una copa no se si valdria la pena, ells els professional van per les peles i nosaltres per passar-ro be que al final es lo que val per a nosaltres, jo vaig anar molt tranquil tota la cursa i tot i aixi 35 de mitja que en un dia de entrenament no ho faig.

Ens veiem aviat i salud

Paco Montornes ha dit...

Hola
No hace falta que se tome nada para pasarlo bien hay quien si le hacen la prueba funde el vaso .

Felicitar a los participantes y al organizador que algo tambien tiene a que ver con la carrera y el final o no
Que se realaicen muchas como las del domigo y que no llueva solo por el peligro

Desear mejoria a los que tubieron caida y que se recuperen pronto para las proximas y a los demas que participen y forsa pedal
saludos
Paco Montornes

JOSEP CASADO ha dit...

Hola Paco

Felicidades por tener un tocayo en Roma, ya era hora que tuviésemos un Paco I como jefe, haber si arregla un poco este mundo, que falta le hace y trabajo tendrá, dicen que de joven practico el ciclismo. o por lo menos fue en bici que algo es algo.

Sobre lo te tomar cosas decir que un burro nunca sera un caballo de carreras por mucho que tome, y para que la cosa funcione se tiene que ser un buen caballo de carreras por que si no, no funciona, y para pasarlo bien con un buen entrenamiento se pasa de maravilla, pero hay gente que no se conforma con pasarlo bien y acabar la carrera, quiere algo mas pues allá el, algún día la salud le dará la espalda.

Saludos

Bluesbiker ha dit...

jo no penso prendre res per anar més ràpid,ja veig veure prou merda quan era músic...
ens veiem a la pròxima cursa