diumenge, 18 de març del 2012

55è TROFEU GUILLAMET I NAVARRA - VETERANS

 55è TROFEU GUILLAMET I NAVARRA - VETERANS



Matinal ciclista de les cat. Elits, M30 i Veterans, 

Avui a set un dia ideal per practicar el ciclisme de competició per el bon temps que a fet a les 9:00 h. mati teníem 16º temperatura i sol sense vent.

En la nostre cursa han sortit 125 corredors dels quals 109 han acabat a una mitja de 39 km/h, si no arriba a ser per la caiguda de meta hauria set un dia rodo, però sembla ser que aquest any cada cursa tenim una caiguda de mes o menys importància, aquesta vagada s'ha emportat la trompada mes forta un fotògraf que en el moment de arriba els corredors s'ha ficat sembla ser massa en dins i un corredor a xocat amb ell, el corredor en qüestió en Josep Nocete també a rebut un cop bastant fort però sense mes mal que la típica caiguda i algun cop al cos.

La noticia esportiva a set el canvi de Lider de la Xallengue, en Josep Madrigal avui s'ha posat el mallot groc després de les dues curses fins avui te en aquest moment mes punts que el segon classificat, no se que passara fins aquí al final temp. però sembla que tenim o tenen un rival molt ferm els que li volguin treure aquest mallot de lider, fins avui a demostrat en J.Madrigal la seva regularitat i fortalesa.

Jo des de aquí l'animo a que si faci al 100% per guanya la Xallenge, dons se que es molt difícil inclús per els mes forts dels veterans guanyar a final de la temp. en Josep Madrigal se que mai s'ha proposat guanyar-la, ell es conforma amb victòries parcials però ja que si esta tan apunt encara que tot just comença la temp. no estaria de mes aprofitar aquesta ocasió.

Felicita als guanyadors de les diferent cat. i en especial al meu company equip Alfons Sànchez V60 que fins a meta tenia dos francesos que li volien treure la victòria, però en Alfons esta en molt bona forma aquest any i a pogut amb ells al esprint.


CLASSIFICACIÓ 

ALBUN DE FOTOS


 ALFONS SÀNCHEZ, 1r. en la categoria 60, acompanyat de dos companys francesos 2 i 3r.

2 comentaris:

RIPOLINI ha dit...

Hola josep bona nit gracies per les teves paraules,jo tambe miro al teu blog,lo que pasa que no tinc temps de res.una abraçada

JOSEP CASADO ha dit...

No son paraules son fet

Ara ja se quina es la roda bona, ja ja ja

Fins diumenge