dijous, 15 de setembre del 2016

27ena. CURSA BELLVITGE 2016

 ULTIMA CURSA TEMPORADA 2016

10è Memorial Luís Càmara - Montornès del Vallès 25 SET. 2016

TOTA LA INFORMACIÓ F.C.C.

Mes informació:
Una cursa amb molts bons premis per cada una de les categories de 40/50/60/F., Pernils, espatlles, formatges etc.

Tan si participes com si ets aficionat a les curses de bicicletes no t'he la perdis aquesta ultima prova del campionat de Veterans 2016.
                                                    **********************
27ena. CURSA BELLVITGE 2016

JA TENIM LA TEMPORADA CASI FINALITZADA A FALTA DE UNA PROVA 2016.

Aquesta penúltima prova aquí a Bellvitge a set molt disputada tan la cursa de 40 com la cursa de 50/60, fins al final de les dues curses hi van haver intens de escapolir-se del grup principal, i aquest poc a poc els anava torna'n al grup fins que cap al final els mes valents i forç s'hem en porten el gat al aigua i aconsegueixen el seu objectiu que es arriba sols, en la cursa de 40 al final va  fer la escapada final M.A.Aguero , Santi Molina i  Jorge Olivella

Guanyant en Santi Molina, al esprint final a M.A.Aguero, dit això aquesta temporada en M.A.Aguero , ho a intentat varies vagades guanya una cursa però un dia per per una punxada ( Torroella de Montgrí ) o per que el rival a set mes fort sempre a tingut de conformar-se amb una posició mes al darrera, aquest any es mereix pujar al pòdium en el lloc mes alt, però res mes li queda una ultima cursa i segur que ho tornara a intentar.
SANTI MOLINA
La cursa de 50/60 a passat també casi lo mateix, hi han agut intens d'escapada varis un del primers a set J,M,Narvaez i A.Ramirez que han passat per el premi de meta volant primers, segurament esperant que amb el premi de Meta volant fos la excusa per arriba al final de la cursa, però el grup principal no els a deixat escapar mes de lo necessari per puntuar 1r. Narvaez, 2n. Adriano i 3r. M.Torrado que en capselaba el grup principal.

El guanyador de la categoria 50 a set José Gazquez seguit de R.Sepulveda i Pedro Viana.

En la categoria 60, 1r. Salvador Galvez,  2n. Alain Gadenne, i 3r.A.Terrones.

En aquesta prova última de la temporada està decidida la categoria de 40 que serà guanyada per M.A.Cherino, però les categories de 50/60 està tot per veure. La categoria de 50 Joan Roca i Narcis Riembau hi ha pocs punts de entre ells, igualment que A.Terrones i Josep Nocete de la categoria 60, es  preveu un bon duel entre ells la pròxima cursa del dia 25 Set. a Montornès.


CLASSIFICACIÓ 50/60
CLASSIFICACIÓ PROVISIONAL

FOTOS










practicament tot pla 4 km una volta
La cursa de 40 a fet 63 km.i la de 50/60 50 km.

fins aviat

6 comentaris:

Dj Manel ha dit...

Ja estem a tocar el fi de temporada!!!
Gràcies per les Cróniques i fotos Josep

Anònim ha dit...

De res, és fa de bon gust, la única cosa es que abagadas falta temps per dedicar a fer millor cròniques. Ens veiem a Montornès
Josep

Anònim ha dit...

Felicitats Josep, fas una molt bona feina en el Blog. Ara per ara, penso que es l'unic blog que porta al dia les curses de veterans. Jo quan corro, estic desitjan que ho treguis per llegir la cronica i buscar-me a les fotos.
Salut,
Francesc.

Anònim ha dit...

Gràcies Francesc
Josep

Bluesbiker ha dit...

Gràcies per la feina de fer aquest blog.
Ens veiem a Montornés, que suposo que els 40 ens faran suar de valent ;)

Anònim ha dit...

Suposas be Carles.
Josep