dilluns, 4 de juliol del 2016

XX MEMORIAL JUAN SUÑOL ARMENGOL 3 JULIOL 16

Com es pot veure un circuit de 2 km de llarg i totalment pla

Matinal ciclista dividit en dues curses, una de M40 i l'altre de 50/60.

Bon dia i temperatura ideal aquest matí  per la practica ciclista de competició, 108 corredors dividit entre les tres categories.

Aquí us deixo les fotos que vaig fer jo de la categoria de M40 i les altres del meu company Edy que las va fer quan corria jo.

ÀLBUM DE FOTOS

CLASSIFICACIÓ M40

CLASSIFICACIÓ 50/60

Xallenge Veterans provisional

Menció especial per Juan José AGUERO que va escapar-se amb dos companys i després van ser agafats per altres ciclistes i tot hi aixi a la línia de meta va ser segon de la cursa,

Foto de Diego Maya, que després de 2 mesos de la caiguda bastant greu esta totalment recuperat de les seves lesions, aquí la mostra 1r. de la seva categoria i guanyador de la cursa M40.

DIEGO MAYA GUANYADOR DE m40

Fins la propera que serà diumenge dia 10 a Montmeló, amb premis per els guanyadors apart dels trofeus.