dissabte, 12 de setembre del 2015

XXVI CURSA BELLVITGE I MONTORNÈS

JA TENIM LA TEMPORADA FINALITZADA 2015.

Mes que fer un comentari de les dues curses, aquest escrit es per donar les gracies a tots els organitzadors de les 19 curses que aquest any hem tingut, mes que el any passat, sembla ser que la crisis poc a poc va passat.

Vui recordar també els voluntaris que gracies a ells i sense ells no es podria organitza res en tots els àmbits esportius i altres, policies municipals, protecció civil, amics, familiars, clubs, socis, patrocinadors, aficionats a la fotografia, etc. especialment jo agraeixo al meus col.laboradors que quan jo participo a la meva cursa demano algun voluntari que faci les fotos, i aquest any he tingut varis, Anna , Amèlia, Paco Calvillo, i en Pol.

A J.M.Narvaez també per part meva donar.li les gracies per està al cap davant de campionat cada cursa durant tot el any, segurament com tothom te coses bones i altres no tant bones però les fa i el que fa es pot equivocà per que el que mai se equivoca el que no fa res. Per lo tant paciència quan algun dia les coses no surten com voldríem que sortís, ara en be al cap la cursa del campionat de Catalunya, que per circumstancies de un accident del mosso va sortir aquesta cursa tot al reves.

Des de aquí tots els que pogueu venir a la festa de la entrega de trofeus que es fa a Sta. Susanna el dia 27 Setembre. us animo a que vingueu. 50 € o 16 € la assistència a la festa.


EQUIP GUANYADOR DE LA XALLENGE 2015 C.C.MONTORNÈS







POL I ARNAU


circuit 3 km 35 m. positius
                                 
 CLASSIFICACIÓ CURSA

FOTOS CURSA  -  C.C.Montornès facebook




CLASSIFICACIÓ FINAL INDIVIDUAL 




BELLVITGE 11 SETEMBRE 2015

 

circuit 4 km.

 

CLASSIFICACIÓ 40

CLASSIFICACIÓ 50/60/F 

FOTOS

PÒDIUM 50
PODIUM 60
1r. META VOLANT DE 50 S. SALAVEDRA




2 comentaris:

Bluesbiker ha dit...

gràcies per les fotos i pel blog

Anònim ha dit...

De res Carles segurament es podria fer millor el blog, peró no sempre hi ha el temps per millorar-lo.
Fins aviat i km.
Josep Casado