dilluns, 7 de setembre del 2015

LXXIX CURSA FESTA MAJOR ST. COLOMA DE GRAMENET

Aquest circuit de Sta Coloma es dels mes durs del campionat, tant aquest com el de Andorra que son molt sembra'ns i urbans tots dos se les porten i a mes els de la categoria inferiors corra'n junts amb els de la categoria 40, una dificultat afegida per els de 50 i 60.però tot s'ha a de dir els 50 i 60 que poden estar al grup principal xapó per aquest.

Ara res mes queden dues curses a Bellvitge circuit de 4 km totalment pla que passa per un polígon 3/4 parts i Montornès de 3 km també passa 3/4 parts del circuit per un polígon, però amb una pujada quan passa per meta que se les porta i després be la baixada igual de dificultosa..

En els tres pòdium comparat amb el del any passat res mes hi ha agut en canvi que a set el de 50 J.J.Mengual els altres dos pòdium a set els mateixos, J.Madrigal I A, Terrones. Felicitats a tots tres en especial a J.J.Mengual que feia temps que no el veia a dalt del pòdium.

Jo ahir controlava tenir una pèrdua de una volta però una averia en el canvi en va fer perda 3 voltes mes, es va queda el pinyó 21 clavat i no el podia baixa , per lo tant en  la baixada no els podia seguir el grup que era els de una volta perduda, i en la pujada en feia falta el 19, però al final vaig fer un entrenament important.

També voldria saber com estan els ferits de la caiguda, si algú sap alguna cosa li agrairia que fes un comentari de com estan, es una llastima les caigudes però per desgracia passant aquesta coses en tots els esports.

Agrair al noi que fa les fotos en POL, que casi en totes les curses últimament li encarregu que fasi el reportatge fotogràfic, Gracies Pol

També vui donar ànims a Francisco Cabello del C.C.Montornès que per una malaltia a tingut de deixar la bici però que aviat quan estigui be, tornara a agafar-la i aixo serà de aquí no gaire temps, ànims Cabello.

CLASSIFICACIÓ CURSA

ÀLBUM DE FOTOS 

1.8 km. i 19 m. desnivell positiu


PÒDIUM 60, A. TERRONES, A. SAMCHEZ, C. MAYA

PÒDIUM 50, J.J.MENGUAL, A. RAMÍREZ, S. SALAVEDRA

PRIMERA FEMINA

GUANYADOR PER EQUIPS AMB EL GUANYADOR DE 40 JOSÉ MADRIGAL I LIDER DE LA XALLENGE DE 40
Fins a Bellvitge i salud a tots

2 comentaris:

Bluesbiker ha dit...

Gràcies pel blog i per les fotos!
Ens veiem a Bellvitge
Suposo que els 50 correrem a les 10, separats dels 40...

Anònim ha dit...

Crec que si, com el any passat, fins divendres