dilluns, 2 de març de 2015

CURSA PREMI INAGURACIO VETERANS 40/50/60

1 MARÇ 2015 VILABLAREIX - GIRONA

Aquesta cursa premi inauguració de Vilablareix, aviat serà una clàssica, dons es el segon any que es fa i ja està consolidada, 133 corredors van sortir ahir en dues maneges, primer a les 10:15 h. es va fer la categoria de 40 amb els 79 corredors inscrits, el fet de ser la primera tots tenien ganes de córrer per saber com anat la pretemporada, ja que molts han participat en les socials.

La segona manega, els 50/60/f. han sortit 54 corredors, jo crec que es la vagada que en aquesta categoria hi ha agut mes participants des de que jo participo en aquest campionat de veterans.

Totes dues curses han estat molt interessants, la primera hi ha agut una escapada mes o menys cap a la meitat de la cursa hi ja no els han pogut atrapar el pilot principal, els tres primers classificats, son uns autèntics ciclistes guanyadors de curses molt sovint, el guanyadors en J. Madrigal el any passat ja va ser aquí mateix segon darrera de de Diego Maya que aquest any a set el 5é, el 3r. lloc a set per un ex-professional ja que va esta entre altres equips 4 any al Kelme en cara que de aixo ja fa algun temps ( quien tubo retubo ) i classe se li veu, però J. Madrigal te molta classe i forces que al final es lo que val mes.

La cursa de 50/60/f. aquesta es la que jo he participat i la he vist des de dins, per lo tan tinc altres sensacions, com el fet de veure com intens de fuga del grup de molt companys hi que no han pogut arriba en lloc després del esforç, una i un altre vagada intens per a tot arreu, però aquí hi ha via un equip el C.C.Montornès ( guanyador per equip de la cursa de 50/60 ) que poc o molt a mirat de controlar que s`ha arribes en grup al final de la cursa per que el seu lider Santi Salavedra, que a tingut una punxada a la meitat de la cursa s'ha despenjat del pilot li han deixat una bicicleta i a la volta seguen ja tenia la roda canviada i a pogut segui la cursa amb la seva bicicleta, amb tot i això i la ajuda de algun company ( un de ells Rosendo Vela ) d'equip que s'ha deixat anar del grop li han ajudat arriba al pilot principal per que en Santi pogues fer el esprint i guanyar-lo com un autentic fora de serie, que això en recorda que fa mes o menys 10 any en un circuit de Figueres també va passar aixo mateix i aquest corredor també va guanya la cursa, aquest ciclista va ser en Jordi Codony ( Toti ) un altre fora de serie, que per ser ahir ho va intentar i no va poguer marxar del grop per que no el van deixar.

Dit aixo tot molt be, bona cursa circuit molt correcta i en gaudit de una matinal ciclista que al final aixo es lo que en vingut a passar.

Els de 40 han fet 35 voltes de 1.4 km,  total 49 km, els de 50/60 30 voltes de 1.4.km a km 42 km, la mitja a set per els 40 de 42.6. km/h.i els de 50/60  40.6 km/h

Circuit de 1.4 km de llarg totalment pla


 FOTOS CURSA  

CLASSIFICACIÓ 40

CLASSIFICACIÓ 50/60/F.

VÍDEO ARRIBADA DE 50/60 - EMILIO TORRUBIAELS 3 PRIMERS CLASSIFICATS DE 40, J. MADRIGAL, EDUARD GÓMEZ I R.A.ROTA

ESPRINT ARRIBADA DE 50 SANTI SALAVEDRA, GUANYADOR I M. FERMIN
SI TINGUES MES INFORMACIÓ O FOTOS VÍDEOS ETC. LES POSARÉ SOBRE LA MARXA .

Salud per a tots i fins la pròxima.