diumenge, 24 d’agost del 2014

BLANES 24 AGOST 2014

Aquest any a set el que mes participació a tingut de Veterans 46, normalment sempre  eren uns 25 o 30, jo per els que mai han fet aquesta cursa els hi recomano que una vagada la facin es totalment diferent de totes, ja se que per molts aquesta cursa tan curta i al mateix temps forta, no hi ha temps ni per escalfar una mica, es tant explosiva que apoca gent els hi va be, però algun dels que no hi han anat sagú que els hi aniria be ja que si estas be, estas be a tot ha arreu.

ÀLBUM FOTOS    (Entre les fotos hi ha la sortida en vídeo de la cursa en línia)

HE POSAT ALGUNES FOTOS DE L'ARRIBADA A DALT DE LA C.R.I. NO HI ES TOTHOM, RES MES EL ÚLTIMS QUE  VAN SER ELS QUE VAM ARRIBA MES TARD I AMB EL MÒBIL VAIG FER ALGUNA FOTO  - no estava previs fer cap foto però com que portava el mòbil vaig fer alguna foto.

CLASSIFICACIÓ CURSA

LÍNIA   C.R.I.  GENERAL



 Fins la propera.

dilluns, 18 d’agost del 2014

DILLUNS COLL DE PAL 2070 m.

Torelló Coll de Pal 163 km.

La Ruta:
Torelló, Ripoll, Campdevànol 26 km., Gombreny 35 km., La pobla de Lillet 50 km., Baga 62 km, Coll de Pal 82 km., i tornada enrere.

Dia magnific per anar en bici mitja de temperatura de 21º, 2670 desnivell Positiu, velocitat mitja 27.5 o 25,3 Km/h.

Avui els dos companys de aventura han tingut la pasiencia de anar a un ritme que jo pugues anar amb ells i esperar-me ens el punt claus adal dels coll  per baixa tots tres junts, ja en el pla o baixada en defensava mes be.

Aquesta sortida esta feta per aquells que els hi agrada fer fondo, ja que no es fa en menys de 6 h. si es que es vol fer sense mori a sobre de la bici i vos gaudir del paisatge.


COLL DE PAL 2070 I COLL DE MEROLLA 1090 ( ELS DOS PETITS )



CRISTIAN, ALBERT I JOSEP




La gràfica i les fotos de record.

diumenge, 17 d’agost del 2014

SORTIDA DIUMENGE 17 AGOST

INFORMACIÓ PROPERA CURSA VETERANS
BLANES PUJADA AL CASTELL DE ST. JOAN MES INFORMACIÓ

                                 ******************
Ruta:

Torelló, St. Quirze Besora, Collet St. Agustí, Sta Eulàlia Puig-oriol, Lluçà, Riera Merlès, Cobert de Puigcercós, Alpens, Collet de St. Agustí, St. Quirze Besora, Torelló. 88 km. 1480 m. Positius.

Tranquil·litat en tota la sortida i bon menjar a Sta Eulàlia P. ha on en fet la parada, avui temperatura mitja perfecta 21º , no es pot demanar mes.





Aquesta ruta es pot fer entre 3 h. ( 29.3 km/h) i 4 h. ( 22 km/h. ), no cal dir que es pot fer mes depresa o mes a poc a poc. això dependrà del estat físic del ciclista.

Pendent ascendent 4% de mitja.

Demà aniré a Coll de Pal 160 km. fins demà

divendres, 15 d’agost del 2014

CURSA MALGRAT DE MAR

DIVENDRES 15 AGOST 2014

Bon circuit amb la seva dificultat afegida de la pujada que te amb el seu desnivell de 15 m., el fa mes atractiu que no pas el que es feia fa 2 anys que era totalment pla amb moltes corbes que el feien molt mes perillós que no pas aquest, a mes el fet de que les categories corrin separades hi ha menys perill, dons no es lo mateix sortir 52 o 33 per separats o corra tots junts 85, la única cosa per a mi es que els de la categoria de 50/60 els hi va faltar 5 voltes mes, ja que a mi se va fer curta la cursa 25 v. (32.5 km), però ho entenc ja que encara es tenia de fer la cursa de cadets.

La cursa de 40 a tingut una participació de 53 corredors i la de 50/60 33.

La velocitat mitja de la cat. 40 a sigut de 41.3 i la de 50/60 37.2.

CLASSIFICACIÓ 40 

CLASSIFICACIÓ 50/60

ÀLBUM DE FOTOS  

CIRCUIT DE LA CURSA 1.3 KM. DESNIVELL DE 15 M

JOSÉ MADRIGAL  - guanyador de 40

ANTONIO TERRONES - GUANYADOR DE 50/60

 Fins la propera que es a Blanes dia 24 Agost, La pujada al Castell de St. Joan


dilluns, 11 d’agost del 2014

DILLUNS 11 AGOST DE VACANCES ( PER ALGUNS )

Poso aquesta sortida la mes rellevant de aquest setmana, una ruta de lo mes tranquil·la si deixem la sortida i entrada del pobles.

Amb 2480 m. de desnivell positiu i 142 km de recorregut, sortim de Torelló, direcció Ripoll, Campdevànol, Gombreny, i enfilem les primeres rampes direcció a Mongrony, aquí 10.6 km amb una mitja del 6 % però en alguns moments 10 i 12 % de algunes rampes, aquí ja em arribat a la carretera de Castellar de Nuch , dreta cap al Coll de La creueta 1888 m.fem la foto com deu mana, .....
ERNEST, MIQUEL, ALBERT, JORDI I JOSEP

Aquí el temps semblava que volia ploure, però no feia fred i al final va ser boira  alta.

.....ja des de aquí cap el Coll de Tossa 1800 m. baixem 15 km. al bar que hi ha a Planès per esmorza una mica, crec que ja tenim feta la gana, tot i aixi per el camí ja em menjat alguna cosa ja que fins aquí portem 83 km. en aquest punt tenim la cruïlla que ens portarà al Coll del Pla de les Barraques 1910 m. 9 km a una mitja del 7 % de desnivell, rampes entre el 7 i 9 %, es puja be si no fosc per que portem ja km de pujada fins aquí, també aquí fem la foto que ens la fa un altre ciclista que era aquí que venia des de Ripoll.


Feta la foto cap a casa, baixem fins a Ribes i aquí ens organitzem per fer relleus curts fins a Torelló, cosa que es fa bastant be i ens surt una mitja de velocitat de 38 des de Ribes de Freses fins a Torelló 37 km.amb vent de cara tota la estona.

Hi ara fins la propera que serà divendres a la cursa de Malgrat.



dilluns, 4 d’agost del 2014

Cap de setmana del 3 i 4 Agost

Aquest 1er. cap de setmana d'Agost.

Dues sortides amb molt bona companyia, el diumenge la parada la vam fer a Calders a on vam trobar els company del equip del C.C.Montornès la qual que ja estava programada feia dies que hi fossin en el restaurant del Tenis, aquí algunes fotos.










En aquest restaurant de Calders el qual tenim la tradició de fa uns any que el primer diumenge de Agost, venim a esmorza i reposar després dels 65 km que tenim fins aquí, els que venim de Torelló - Osona

Nosaltres per arriba aquí passem per El Lluçanès els segue'ns pobles, Torelló, Vic, Oristà, Avinyó, Artés, (65 km) , i després de la parada cap Moià, Collsuspina, Malla, Vic, La Gleva, Torelló. 125 km.



1630 m.ascendent 125 km


Dilluns 4

Ventolà des de Torelló 88 km.

Aquesta sortida era per recuperar les cames ja que ahir la ruta era bastant mes dura, avui he anat amb els companys de C.C.Torelló i alguns joves 14 i 15 anys amb els seus pares també ciclistes futurs ciclistes.

Torelló, Ripoll, Ribes Fresser, Ventolà i tornar enrere.

1050 m. ascendents 88 km.   

Un bon cap de setmana molt ben aprofitat apart de altres coses que es fan amb la família.

La setmana que be mes.