dilluns, 11 d’agost del 2014

DILLUNS 11 AGOST DE VACANCES ( PER ALGUNS )

Poso aquesta sortida la mes rellevant de aquest setmana, una ruta de lo mes tranquil·la si deixem la sortida i entrada del pobles.

Amb 2480 m. de desnivell positiu i 142 km de recorregut, sortim de Torelló, direcció Ripoll, Campdevànol, Gombreny, i enfilem les primeres rampes direcció a Mongrony, aquí 10.6 km amb una mitja del 6 % però en alguns moments 10 i 12 % de algunes rampes, aquí ja em arribat a la carretera de Castellar de Nuch , dreta cap al Coll de La creueta 1888 m.fem la foto com deu mana, .....
ERNEST, MIQUEL, ALBERT, JORDI I JOSEP

Aquí el temps semblava que volia ploure, però no feia fred i al final va ser boira  alta.

.....ja des de aquí cap el Coll de Tossa 1800 m. baixem 15 km. al bar que hi ha a Planès per esmorza una mica, crec que ja tenim feta la gana, tot i aixi per el camí ja em menjat alguna cosa ja que fins aquí portem 83 km. en aquest punt tenim la cruïlla que ens portarà al Coll del Pla de les Barraques 1910 m. 9 km a una mitja del 7 % de desnivell, rampes entre el 7 i 9 %, es puja be si no fosc per que portem ja km de pujada fins aquí, també aquí fem la foto que ens la fa un altre ciclista que era aquí que venia des de Ripoll.


Feta la foto cap a casa, baixem fins a Ribes i aquí ens organitzem per fer relleus curts fins a Torelló, cosa que es fa bastant be i ens surt una mitja de velocitat de 38 des de Ribes de Freses fins a Torelló 37 km.amb vent de cara tota la estona.

Hi ara fins la propera que serà divendres a la cursa de Malgrat.