dilluns, 15 de desembre del 2014

14 DESEMBRE 2014

Aquest diumenge em fet part del equip C.C.Montornès i la colla del C.C.Torelló una sortida conjunta per les contrades de Osona i El Lluçanès, una sortida tranquil·la i amb bon humor per part de tots, que sempre sol ser aixi, a les 9 del mati em sortit des de Torelló en direcció a St. Quirze Besora i aquí em fet 9 km de pujada al 4/5/6% cap a direcció a les costes dels Gats que la en fet de baixada, i just aquí als 30 km en fet la parada i esmorza, des de aquí després de una estona de conversa i riures, en pres la direcció cap a Perafita el km. 40, Perafita conegut aquest poble per la coca típica d'aquí, ja des de aquí el seguen poble es St. Bartomeu del Grau km 55.el qual el recorregut es amb tobogans durant 10 km, però aquí ja les pujades s'ha acaba'n i fem 6 km de baixada i 15 mes fins a Torelló casi plans per unes carreteres molt tranquil·les i amb pocs cotxes.

La gràfica ja diu que de pla no te res aquesta sortida però 75 km de recorregut es fan 1150 m. +  per lo tan recorregut suau sense pati gaires.

Dir també que em ensopegat un dia no gaire fred, ja que normalment en aquesta època sol ser bastat mes baixes les temperatures.



TORELLÓ, ST. QUIRZE B. COLLET ST. AGUSTÍ, STA. EULÀLIA, PERAFITA, ST. BARTOMEU, TORELLÓ - 75 KM























Aquí algunes fotos del dia, ara els d'aquí ens toca anar un dia cap el lloc vostre companys que segù que serà tan bo con aquest. abeure cap a on ens porte.

Fins aviat i salud per a tos