diumenge, 18 de maig del 2014

XXXVI CURSA LA VALL DELS AVELLANERS

EL MILÀ 18 MAIG 2014

Cursa tradicional aquesta de El Milà, un circuit de 8.6 km. aquest bastant assequible per a tots, la única dificultat es el ritme de cursa que es lo que el fa complicat i els 2 km abans de meta, la carretera es molt estreta per un grup numeros de 94 corredors en les primeres voltes, es aquí que aquest any just quan anàvem a fer el pas per meta en la segona volta una caiguda  a fet que es trenques el grup i la cursa agafes un altre aire molt diferent del que estava previs des de el principi, jo mateix el meu objectiu era arriba a meta aquest any amb el grup principal al final de la cursa i des de que he tingut de posar el peu a terra i una escalfada per atrapa el grup principal que no a servit per ares, tota la estratega s'ha anat a norris, però no he perdut el temps ja que no hi era a davant dons era al darrera, hi amb el grup que en fet uns quant      ( Narvaez, J,Fonollosa, De Dios, J.Hernàndez, Borràs etc, ) en pogut gaudir de una cursa i circuit molt maco sense el nervis del grup principal fen relleus tota la estona (5 voltes) i amb un esprint final, que a guanyat en Borràs dons es pensaven els de 60 que en cara el 3er lloc de 60 estava per disputa, cosa que no a set aixi dons ja i eren els 3 de 60 al davant, tot i aixi sagú que sense aixo el fem igualment.

Dona ànims al que s'ha han fet mat i que es recuperin aviat, Enrique Colom te el os escafoide  trencat de la caiguda, no se els altres implicat que han tingut però igualment els i desitjo que es recuperin aviat.

Dir que el dia a set ideal per una cursa sense calor ni fred a una mitja de 21º tota la cursa

511 m ascendents, 8.65 km per volta, 60.60 km. total, temp. mitja 21º.,  

Vull donar les gracies a Paco Calvillo per les fotos i a Javier Gracia per el vídeo, que sense aquest col·laboradors el blog no seria el mateix. a Paco sempre li faix fer fotos ja que jo com per lògica no les puc fer quan corro i a Javier Gracia ja que m'ho fa dir que te el vídeo posat al seu blog. Gracies a tots dos.

VÍDEO CURSA PER JAVIER GRACIA    

ÀLBUM DE FOTOS 

 Classificació cursa

GRÀFIC DE UNA VOLTA 8.66 KM.



Gràfic de les 7 voltes, les marques son el pas per a meta



Guanyadors de la cat. 50 Santi Salavedra, Josep Nocete i Enric Ernandez





8 comentaris:

enrique ha dit...

Hola Josep,
Gracias por tus palabras deseando que los que caimos estemos bien.Deseo una pronta recuperación a todos los afectados en la caída, yo incluido pero sobretodo a Enrique Colom y Christian Goore que son los que mas la han sufrido.
Un saludo y felicitarte por todo lo que haces en este fantástico Blog.

Enrique Boza (Doctore Bike)

enrique ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Aquest blog és l'esforç d'una persona que estima tot el que fa, com el ciclisme veterà, quan elimina un comentari és perquè se'ls hi hauria d'esborrar el cervell a uns POCS abans de faltar el respecte i la confiança de poder escriure, gràcies a la dedicació i bondat del Josep.
Gràcies i no defalleixis.
Albert Pol Camps

enrique ha dit...

Albert, el que eliminó el segundo comentario fui yo mismo porque me salió duplicado igual que puse en el primero. Aquí nadie falta al respeto a nadie.
Enrique Boza

JOSEP CASADO ha dit...

Aclarit el mal entès no tinc res a dir, a mi alguna vagada també el comentari en altres blogs es van duplicar.

Gracies Enrique Boza per les teves paraules de ànims per aquest blog. faix lo que puc per tenir-lo al dia, no sempre espot, la feina, família etc. però sempre hi ha un moment.

Albert es veritat que estimo els ciclisme, i sobre tot el VETERÀ, ja que per la edat es el que tinc mes a la bora, tot i aixi cada any fem qui a Torelló una cursa de infantil que aquest any la farem de CADETS el mateix dia, però ells correran a les 9:00 h. i nosaltres a la mateixa hora com cada any 10:30 h. si tot va be. El 20 Juliol.

Salutacions a tots els que llegiu aquest blog i fins EL PRAT, per a mes informació la carrera de EL PRAT es farà separada els 40 dels 50/60 com el any passat.


Fins aviat


javier ha dit...

Hola Josep:
He vuelto a hacer una grabacion de la ultima vuelta para el que la quiera ver .
Esta en el blog de nuestro club. la sensacion de velocidad es tremenda.
Un saludo
Javier Gracia

JOSEP CASADO ha dit...

Gracias Javier, are un ling para que sea vista por todos

JOSEP CASADO ha dit...

He vis el vídeo, la veritat quan veig sempre un vídeo dels nostres en fa mes po veure'l, que corra la cursa, la sensació de perill i velocitat es molt mes acusada que a sobre de la bici.

Tu agraeixo que m'he hagis informat que el tenies fet i posat al teu blog.

Gracies fins la propera