diumenge, 30 de març del 2014

SORTIDA AMB PLUJA

Avui la pluja a fet que he tingut de canvià la sortida que tenia organitzada per avui.

Just 5 min. abans d'hora de sortir a començat a ploure el "un chirimiri ", que a fet que els companys de sortida del diumenge no a vingut ningú a les 8:30 h. al lloc de sempre, jo com que no era una pluja no massa molesta me he decidit a fet una ruta que la faig moltes vagades d'entrenament. no per aixo per el camí he trobat altres companys de la comarca que han fet el mateix pensament que jo, ens hem saludat dons tots venien de cara i he continuat la meva ruta establerta, a mig camí a la alçada de St. Bartomeu del Grau, si que a plogut una mica mes fort, però tan era torna enrere com tirar en davant i aixi he fet, en aquest punt del recorregut el mes alt, a la baixada de 7 km. la he fet  amb molta cura  per el perill de una caiguda. Al final la pluja a marxat uns kms abans a la arribada a Torelló. 

Avui tinc de dir que he fet 2 entrenaments, el que he fet i el que he estat a punt de no fer, per que plou 10 minuts abans de la sortida i casi sagú que no surto, però a valgut la pena sortí, tampoc a estat tan malament la sortida en cara que a set un dia molt lleig per la practica del ciclisme.

La ruta a set:

Torelló 510 m., St. Hipòlit Voltregà, Coll de la Trona 873m. , St. Boi Lluçanès, St, Bartomeu del Grau 874 m., Vic, Sta. Cecília de Voltregà, La Gleva, Torelló. 58 km.

Altitud ascendent 878 m. - calories 1331 - temps 2:22:14 h. 

mitja vel. 25 - Mitja Temp. 9ºC ( 7º / 11º ). -  km.58.
Pròxima sortida dia 6 Abril 8:00 h.: 

Torelló, St. Quirze Besora, Alpens, Cobert de Puigcercós, Riera de Merlès, Prats de Lluçanès, Olost Lluçanès, Vic, Torelló. 95 km. 1572 m. ascendents




Esteu convidats.