dilluns, 17 de febrer de 2014

SORTIDA 17 FEBRER 2014

Per culpa de la pluja d'ahir no vaig puguer sortir, per això poso la sortida d'avui dilluns.


Sortir amb pluja sempre es diu que es fan dos entrenaments, un el que fas tu i el segon el que no fan els altres, segurament el que va dir aquesta frase tenia raó, però no es agraïda la sortida amb pluja, a mes as d'anar amb molt de cuidado per que es mes perillós el terra sobre tot les corbes, las rotondes etc. hi ha mes tens mes possibilitats de tenir mes punxades, ja que no se per que,  punxa's mes si el terra esta mullat.( si algú ho sap que m'ho expliqui li agrairé)

Avui la ruta a set una mica diferiment, ja que no es la primera vagada i son ja moltes vagades que vaig per Bracons cap Olot i Ripoll, Torelló, 90 km. però avui he fet una draçera per no passar per Olot, ja que sempre el pas per una ciutat te el risc de tenir un ensurt amb un cotxe que no ens respecta la distancia de seguretat lateral, a mes que tens de parar els semàfors o STOP hi això et trenca una mica el ritme de marxa. 

Si he dit parar els semàfors, jo sempre paro, es una costum que tenim de practicat tots sobre tots els que en cara no la practica'n,  amb aixo no dic que alguna vagada fa temps no parava, la veritat quan respectes el semàfors i es posa verd et trovas mes be i mes segur quan els cotxes t'he avança'n al cap de poc, no seria la primera vagada que algun cotxe et toca la bosina, per que no as parat o en cara pitxò que et passi'n a tocar o t'he insulti'n per aquest fet. ( perdoneu que cadascú faci lo que cregui convenient per a ell jo faig això.)

La ruta sortida a les 11 h. matí:

Torelló ( 505 m ), Bracons ( 1132 m ), Joanetes, La Pinya, Ridaura ( 452 m ), Coll de Canes (1120 m ), Vallfogona, Ripoll, C17, i Torelló.  86 km. Com que anava sol,  la idea era fer els kms. poc a poc però sense parà i  fer 4 h. mes o menys.

Amb aquest recorregut me estalvio de passar per les Preses, i Olot.

La draçera mes importat es la que va des de Ridaura a la carretera de Olot a Ripoll ( Coll de Canes ), fas un km de pujada del 10% però t'he estalvia's 4 km que es el que va des de la carretera de la Pinya a Olot, hi a mes la tranquil·litat de camins asfaltats amb molt bones condicions sense cap cotxe practicamet, he trobat un.


Altitud ascendent 1638 m. - calories 2254 - temps 3:52:48 h. 
mitja vel. 23 - Mitja Temp. 14ºC ( 7º / 20º ). -  km.86.
La propera sortida si no plou serà la que teníem prevista per ahir diumenge, Torelló, Ripoll, Riber de Fresser, Ventolà, Ribes, Ripoll, Torelló. 90 km. parada a restaurant Cal Anna, per els que els hi agrada esmorza de plat, fan un ànec boníssim i no es car.