dissabte, 21 de setembre del 2013

RODA DE TER 21 SET.2013

Temp. 26º / 34º ( 29 ) - 370  m. acumulats - Desnivell màxim del 5 % amb pujada i 2 % en baixada, participants 73, ( 43/30)


MÀSTERS 40 - 39.12 Km. 37.6 km/h. 
Temps i guanyador, FRANCIS, ROGER 1:03:20

MÀSTERS 50 - 39.12 Km. 38 km/h,
Temps i guanyador, PEDRO VIANA 1:02:46

MÀSTERS 60 - 39.12 Km. 37.3 km/h
Temps i guanyador, A.TERRONES :1:03:02


Comentari:

En primer lloc, voldria disculpar als organitzadors de la cursa companys i amics meus que per falte de experiencia en organitzar curses es van despistar i pensa'n que la ambulància ja portava el metge es va comença la cursa 45 min mes tard. dit aixo ells ja han dit que han apres la lliçó de cara al any que be.

Després felicitar-los pel canvi de circuit que mes que canvi han allargat en 400 m. mes i de 1.4 km. ara te 1.8 km. i en aquest afegit hi ha una zona mes tecnica amb corba i contra corba amb pujada al 4% que feien que si no estaves al aguait tenies de fer un esprint cada volta i aixo et desgastava i al pas de meta perdies uns metres importants que al pas dels km. anaves cada volta mes fluix de forces fins que petaves que es lo que ami en va matà.

Com curiositat o no se com diro, aquesta cursa els 50/60 han fet millor temps que els 40, inclus els que han perdut 1 volta, no deixa de cridà l'atenció ja que sempre son els mes joves que el temps es millor en totes les curses.

Tan una com l'altre cursa i va haver molta rivalitat i atacs continuo fins que al final sempre i guanya el mes fort tan en la de 40 en Francis Roger, com en 50 Pedro Viana i 60A,Terrones

La cursa de 40 des de la primera volta Francesc X. FERNANDEZ, i de seguida va sortí en J.C.Medina a buscar-lo, i ho va aconseguir al cap de poc, pero tambe en J.Madrigal al cap devant del grup seu no va deixar que marxessin gaire tros d'ell, però en Francis estava molt atent a tots aquest moviments i quan ho va creure convenien va marxa sol i sol va arriba.

La cursa de 50/60, potser aquí no hi van haver tan atacs, però si un ritme consta'n  molt seguit que es lo que va ser que marxessin en Pedro Viana, Fede, i Emilio, i es desidis la cursa al esprint.

Jo crec que a estat be aquesta cursa per ser la ultima i circuit nou, una bona cloenda de fi de temporada i esperem que el any que be estor-ni a fer aquí i els altres llocs com cada any.

Ara falta el sopar i entrega de trofeus el ultim dissabte de Octubre.

Desitja a tots que gaudiu de la bicicleta tan com pugueu aquest ha tardor i hivern abans de la propera temporada 2014 que aviat arribarà, dons tots sabeu que el temps passa volant, diuen que la vida es molt llarga però passa molt depresa, aprofiteu-la i si hi ha agut algun problema mireu-lo de sol·locionar tan aviat com pugueu.

Fins el dia del sopar companys.

Nota:

Tots i aixi miraré de publicar les excursions que faig per aquí amb el companys del C.C Torelló i si algú volgués fer una sortida per les comarca de Osona/Garrotxa/Lluçanès/Ripollès etc. esteu tots convidats res mes teniu de dir-ro i quedaríem per organitzar una de maca.

Gracies a tots els que durant tot el any seguiu aquest blog, i us demanaria que si teniu una idea per millorar-lo estic obert a fer-ro.

Gracies


GRÀFICA DEL CIRCUIT 1 VOLTA

GRÀFICA DEL CIRCUIT 21 VOLTAS

*****
El àlbum de fotos esta una mica mes limitat que altres vagades

FOTOS V40







FOTOS V50/60


PÒDIUM
V40

V50

V60

3 comentaris:

enrique ha dit...

Buenas tardes,
Como siempre y una vez mas felicitarte por tu reportaje fotográfico y tus comentarios. Espero que el organizador haya quedado contento de la participación que hubo, a pesar de que mucha gente abandonó, muchos cortes y terreno bastante duro, todo y que a mi me encantó el extra de circuito que montaron, desde mi humilde opinión me gustaría felicitar desde aquí al organizador para que el año que viene se anime a organizarla de nuevo. Un aplauso a todos los corredores que fuimos para demostrar una vez mas que lo que mas nos gusta es correr y competir.
Se acabó la temporada y esperemos estar todos la próxima temporada, pasadlo bien en la cena todos aquellos que vayáis.
Un saludo Josep y te animo a que sigas relantando y fotografiándonos para poder disfrutar también de este ocio tuyo que haces también nuestro.

Enrique ( Equipo Mengual )

Anònim ha dit...

T'agraeixo tot el teu esforç per al ciclisme. Espero es resolgui el problema de la C17. Tingueu-nos informats.
Albert Pol

JOSEP CASADO ha dit...

Gracias Enrique por tus ánimos para que siga con el blog, yo are todo lo posible para seguir informando de nuestra afición que es la de mucha gente que le gusta la bici y la competición al mismo tiempo. También le are llegar tu felicitación a los organizadores de la carrera y esperar que el año que viene la vuelvan a organizar que creo que si, pero claro esto nunca se sabe hasta que llega el día, como se a podido ver en algunas carreras que se han anulado a falta de pocos días para su celebración, Gracias y estaremos en contacto espero verte en la cena.

Gracies Albert, jo també te agraeixo el teu esforç des de la teva posició a dins de la federació com a secretari i ha fora com amic, per que el ciclisme de competició tiri endavant, que ja costa sobre tot en els temps que estem passant per la economia, però entre tots i en ganes de fer coses també farem moltes tan si ni hi ha mes peles o no, jo crec que no tenim de donar excuses quan no es poden fer coses per la economia, per que quan un vol una cosa també es pot fer si fiquem ganes i esforç entre tots.

Sobre la C17 ja anirem par-lan, per que penso que tenim tema per a temps encara, afegí que en alguna ocasió ens han parat el mossos ens amenacen de la multa però no han posat ni una i aixo que han parat a ciclistes mes de una vagada i no passa d'aquí la cosa per ara.

Gracies i fins aviat.