diumenge, 26 de maig de 2013

VILASSAR DE MAR

PRÒXIMA CURSA
El Prat Llobregat 2 Juny 2013 mes info: F.C.C.
*************************************************************
VILASSAR DE MAR 26 MAIG 2013
Cursa a les  10:00 h. Temp. 15º/ 26º - 75 km a 38.3 km/h -942 m. acumulats - Desnivell màxim del 10 % amb pujada i 9% baixada - participants 122. Temps guanyador 1:57:16 h.

                                                   *********************

Cursa amb molta assistència per part dels corredors 122 unitats, aquest recorregut s'ho mereix es de les curses maca's del calendari de veterans, amb 4 coll de muntanya que sense ser res del altre mont si es que fem la comparança per lo que estem acostumats a fer quan fem cicloturisme, però amb cursa això canvia per al ritme que fem, el guanyador a mes de 38 km/h, sobre 75 km., no es estrany que alguns corredors sobre tot els que es juguen la classificació general de les 3 categories en alguns dels 4 colls es deixen anar del grup del qual i han els seus rivals mes directes i això comporta canvis de la general, aquesta cursa a fet que en la categoria de 50 canviï de líder a favor de Emilio Torrubia, també ressenyar que la victòria per equip s’ha la ha emportat els del C.C.Olot aquest equip son pocs però bons, dons res mes corrien 3  tots tres han acabat entre els 20 primers. Rectifico son 4 corredors el 4º es Enrique Colom.

                                GUANYADOR CURSA, SANTI SALA C.C.OLOT

Coll de Parpers - Espera'n l'arribada de la cursa

Dir que a nivell personal, avui a set un dia que he pogut pesar-ho molt be, ja que els 50 i 60 podíem sortir des de el Coll de Parpers, el començament de la nostra cursa a set la baixada  la qual no et podies relaxar ni un segon  60/70 de velocitat per que si no et quedaves baixant, en els planes abans de arriba al Coll de Bordoi tan rapit com es podia per anar agafant posicions per la pujada, es aquí ha on he quedat amb una gropeta fins el final de la cursa, la qual casi tots en col·laborat en els relleus i marcant un ritme lo suficient per arriba a meta satisfet de la cursa feta , en aquest coll es a on marca basta’n la cursa de cadascú i si per si algú en cara li queden forces el collet el coll mes curt els acaba de posar al lloc, no en descuido del Coll de Parpers de tornada,  aquí ja tothom agafa el seu ritme i el que va davant si s'hem va alguns metres difícilment l’atrapen com o molt a la baixa si es que va just de forces, la ultima dificultat es prepara’n l’arribada abans de meta amb tres rotondes i la recta llarga i molt llarga si surt de la corba al cent per cent de tu, dons acabes que et passen a pocs metres de la línia final.

Ara toca El Prat que aquí tinc entès que correrem amb les categories per separats.CLASSIFICACIÓ

MES FOTOS


PÒDIUM V40

PÒDIUM V50

PÒDIUM V60

PÒDIUM PER EQUIPS