diumenge, 3 de febrer de 2013

Diumenge 3 Febrer 2013

Aquest cap de setmana per la feina no he anat a la social de Torroella de Montgrí, però aquí poso la classificació per si algú l'interessa.

Dissabte 2 Febrer

Classificació Social Baix Ter - Torroella Montgrí

Pròximes Socials :

9 Febrer Palafrugell, carretera
17 Febrer Banyoles,  carretera 
24 Febrer Bescanó, carretera 
9 Febrer  TROFEU SANT SEBASTIÀ - LA CANONJA

**************************************************************
Sortida Diumenge 3 Febrer 


Dia ventós amb bufades perilloses de vent per la practica del ciclisme, però els malalts de bici no veiem el perill, però ja que decidim sortir després de parlant-ne entre tots el companys,  prenen les nostres precaucions dons a la sortida a les 9 mati teníem el dubte de sortí o tornar cap a casa, avui en set poca gent la majoria s'ha quedat a casa.

Em filem en direcció cap la C17 a Ripoll i a la arribada a St. Quirze B. (9 km.), agafem el trencant cap al Lluçanès, dons entre aquestes muntanyes i colls creiem que el vent bufara menys per la protecció d'aquestes, aixi es, no bufa tan el vent i es mes agradabla la excurs però sempre amb les precaucions necessàries per que a les parts mes altes bufa fort amb raches que si t'ha agafa amb les mans fluixes al manillar et pot tira a terra, al km. 33 arribant al Cobert de Puigcercos  fem una parada de 20 min. per afer un cafè i pastes, aquest temps el guanyem de cara a la pèrdua de força del vent, per que cada min. que passa de cara al migdia el perill no es tant per la practica del ciclisme, ja en direcció a les Lloses/Ripoll C17, ja tenim les 11:30, el vent no te la força de les 9:00 i amb el sol que tenim s'ha està la mar de be, la carretera es tranquil·la sense cotxes ni freses de transit, ja a la C17 en direcció a Torelló deixant a part el petits repechons es tot baixada i el vent cada vagada mes fluix podem desfruità de una carretera C17 avui tranquil·la, poc transit i un bon vorals, podem fer un ritme de 50/60 km/h fins a Torelló en alguns moments

La ruta avui la em encertat de ple, no era fàcil endevinar-la. 

la mitja velocitat avui a set de 24 km/h. 1376 m, desnivell acumulat, 1974 Kcal, temps sortida 3:21:21, 141 Bpm  mitja, temperatura 8º, ( 4º/15º ).

Jo crec que avui he fet dos entrenaments, el que he fet i el que he estat a punt de no fer, i si m'he apureu una mica mes 3, dons també el que el alguns companys no han fet.

Total un dia molt aprofitós,   

 

TORELLÓ, ST. QUIRZE, COLLET ST. AGUSTÍ, ALPENS, COBERT PUIGCERCÓS, LES LLOSES , MATAMALA, RIPOLL, ST. QUIRZE, TORELLÓ - 77 KM.
JOSEP C.. XAVIER L., TONI P., PERE V. I RAMON C.

 XAVIER L., TONI P., QUIM F., PERE V. I RAMON C.