dissabte, 21 de gener del 2012

3ra Protesta C17

Perdoneu la tardança de la informació de aquesta protesta, per problemes tècnics no la he pogut posar abans.


En primer lloc dir que duran les tres protestes en tingut èxit de participació en cara que en mes o menys quantitat de ciclistes, la primera vagada ban ser uns 260, la segona 550, i la tercera uns 280 participants, els quals van venir de varis llocs de catalunya per manifesta de una manera o altra el seva disconformitat amb segons quines decisions per part de la administració en les prohibicions de algunes carreteres, les quals son de entrenaments de aquest esport per part de molts ciclistes diàriament.

Esperant que el dia 30 de Gener, que tenim una entrevista amb el Sr. Jordi Follia, el Director General de Carreteres de Catalunya, es pugui sol·lucionar aquest afer tan desagradable per par del practicants del ciclisme de aquestes comarcas Osona, Ripollès, i la Garrotxa.

Dona les gracies a tothom que un dia u altre han vingut i fer amb la seva presencia el recolzament per que aixo es pugui sol·lucionar i serveixi per que en altres llocs de catalunya que també passa aixó.

I ara unes fotos de la 3ra protesta del dia 15 Gener

 Amb aquesta foto vui agraí a la federació el seu ajut en la nostre reivindicacions aquest dia, amb la presencia de Albert Pol representant de la Federació.

FOTOS JOSEP CASADO                  FOTOS DIARI EL RIPOLLÈS

I ARA UNA FOTO QUE NO ESTARIA DE MES QUE LA ADMINISTRACIÓ FES AQUESTA PUBLICITAT, AIXI O DE QUALSEVOL ALTRE FORMA.