dimecres, 8 de març del 2017

Gran Premi Inauguració Veterans - Montmeló

II Gran Premi Inauguració Veterans - Montmeló 2017

La temporada ja a començat, el primers nervis de la primera cursa ja son a fora, ara toca entrenar i lluitar cada cursa per una bona classificació, noves caras, nous equips, i record de participació en aquesta cursa primera del 2017, 190 entre les tres categories, mai tanta participació a tingut el veterans des de que es fa aquest torneig, això demostre que el ciclisme a nivell Màsters es ben viu.

Aquesta primera cursa a tingut en la categoria M40 el guanyadors Xavier Pérez 20 punts GERUNDA CLUB , segon David Pua ENTELLES. PENYA CICLISTA 6 punts i Paulo Neves IKE LAB STORE ASSOCIACIÓ 6 punts, aquesta cursa s´ha fer per esprint puntuables.

En la categoria de M50 el guanyador a set En Miquel Angel Cherino GERUNDA CLUB, segon Santi Alerton GERUNDA CLUB, i tercer Diego Maya CB MOTOR BEGUES-CIL LOGI.

Categoria M60, Primer Antonio Terrones  CB MOTOR BEGUES-CIL LOGI, segon José Nocete INMOBILIARIAS LEON i tercer José Ruiz NOU EMPORDA BIKES.

En totes les categories a set disputada a tope, tots el corredors volien saber com anat el hivern amb el seus entrenaments, enrere han quedat els refredats, grips i altres problemes de salud que qui mes qui menys a tingut, ara amb el bon temps els que no han pogut estar al deban de la classificació de la primera cursa voldrà ser en la pròxima per demostra que aquí també soc jo.

Classificació M40

Classificació 50/60/f.


ÀLBUM DE FOTOS CURSA  - Facebook del club ciclista montornès



ARRIBADA DE LA CURSA DE 50/60, M.A. CHERINO

La imagen puede contener: una o varias personas, personas caminando, personas de pie y exterior
Arribada grup principal dels 50/60, J.Fiol primer c.c.montornès
                                    

Al final de la cursa tots contens

2.1 km i 6 m. de desnivell positiu

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Josep, ja trobava a faltar els relats del teu blog. Aquest mes tindras feina, que tenim cursa cada setmana. Ens veiem a El Papiol.
Salutacions, Francesc.

JOSEP CASADO ha dit...

Ok, fins diumenge Al Papiol

Bluesbiker ha dit...

crec que la de Barcelona l'han anul.lat
Ens veiem a El Papiol
Carles Nadal