dilluns, 18 d’abril del 2016

BARBERÀ DEL VALLÈS

Circuit nou en el campionat de veterans 2016, no se com dir que a set aquest circuit, per un costat era molt tècnic per a corredors molt forts, tenia la seva gracia, ja que no es el típic circuit pla que el grup principal a la arribada pràcticament son casi tots els mateixos de la sortida exceptuam algun que sempre es queda a las primares voltes, però àuria set casi perfecta si els 119 corredors que van sortir en aquesta cursa es fan dues maneges com s'ha a fet en altres curses i es que la categoria de 40 estigues separada de la categoria 50/60,  tots els que vau participar en aquesta cursa vau veure la perillositat de aquesta, que  era la corba en baixada i estreta amb el peralte al reves i al cap de 100m un estretament en pujada, i aixo feia el circuit no apta per corredors amb poca tècnica i massa respecta a una caiguda, ja que 120 corredors sobre tot en les primeres voltes era un perill constat.

Dit aixo tinc estes que els organitzadors vis la experiència d'aquest any faran canvis per millora aquesta cursa aquí a Barberà del Vallès.

Jo els i dono un vot de confiança per que el any que be tornin a organitza la cursa però millorada com crec que faran.

La cursa contava de  25 voltes de 1.85 km total 46 km i 600 m. positius 

CLASSIFICACIÓ CURSA

ÀLBUM FOTOS


CIRCUIT DE 1.85 KM 26 M POS.

GUANYADOR M.A. CHERINO
fins aviat Al Prat el dia 8 Maig

6 comentaris:

Unknown ha dit...

mi primera impresión era irme para el coche y para casa al ver el circuito,decidí poner atrás de todo y dar unas vueltas en carrera,no me gusto el circuito por su peligrosidad,los élite no pasaron por el mismo sitio,porque nosotros si?

Unknown ha dit...

mi primera impresión era irme para el coche y para casa al ver el circuito,decidí poner atrás de todo y dar unas vueltas en carrera,no me gusto el circuito por su peligrosidad,los élite no pasaron por el mismo sitio,porque nosotros si?

JOSEP CASADO ha dit...

Hola Manu,

Pues yo cuando vi como era el circuito y los 119 corredores que teníamos que pasar por aquel tramo tan chungo, lo primero que me vino a la cabeza era que no me iba a caer yo en ese lugar por ir deprisa o bien por pasar apretado como una sardina, total que de salida me deje ir y casi paso ultimo, cuando la cosa se fue estirando cogí un grupito y fue cuando disfrute de la carrera, ya que como circuito me gusto pero no como carrera de 119 corredores y un tramo tan peligroso.

Para caerse no hace falta que el circuito sea peligroso, otros circuitos llanos y con apenas curvas peligrosas la gente se cae por no tener la precaución necesaria y por que alguno corredores e le cruzan los cables y no vigila nada.

Pero mejor que el circuito este en buenas condiciones para no tener que estar pendiente de la curva mala o el bache el tal lugar.

Si tal como dices los Élites no pasaron por el mismo lugar eso quiere decir que rectificaron y para el año que viene tendremos un circuito mejor que el de este año.

Saludos

Bluesbiker ha dit...

Al maig vindré a alguna cursa...

JOSEP CASADO ha dit...

Ok Carles, Tenim la del Milà i el campionat de Catalunya, dues de molt bones.

Salutacions

Bluesbiker ha dit...

Justament a aquestes 2 penso anar, ja ens hi veurem :)