dissabte, 20 de setembre del 2014

RODA DE TER 20 SET. 2014


Ultima cusa del Campionat Catalunya de Veterans 2014.

Aquesta cursa faltava la confirmació del campionat de la cat. 50  que matemàticament no estava clar el guanyador del campionat fins avui.

Al final de 40 el campionat a set per Juan Carlos Medina, de 50 per en Santi Salavedra, i per la cat. de 60 Antonio Terrones

Nou traçat per aquesta cursa amb un circuit curt de 1 km. i rapit ja que no hi ha via pràcticament cap desnivell significatiu pero per circumstàncies de organització i de MOSSOS s'ha a tingut de fer aixi.

Ara falta la traca final que es fa el dia 25 Octubre amb un sopar i entrega de trofeus de la temporada 2014

Aquesta festa es fa al AQUA HOTEL ONABRAVA **** de Santa Susanna 25 Octubre, AL PREU DE 43.5 € que inclou:

Sopar i allotjament dissabte, esmorza diumenge, dinar diumenge  amb el aigua i vi, tot inclòs els nens tenen preu especial demaneu mes info,  al tel: 615334930 Narvaez

Us animo a venir i acabar la temporada d'aquesta manera mes lúdica i amb la parella que també so mereix 

ÀLBUM DE  FOTOS JOSEP

ÀLBUM DE FOTOS ANNA



                                      CIRCUIT DE 1 KM PRÀCTICAMENT PLA


CLASSIFICACIÓ CURSA

J.Casado Passant per meta sol, davant del grop principal

                                           J.C.Medina guanyador de 40

                        Celebració del campionat amb cava J.C.Medina, S.Salavedra i A.Terrones

Fins la propera i salud a tots

dilluns, 15 de setembre del 2014

MONTORNÈS DEL VALLES



MEMORIAL LUÍS CÁMARA

MONTORNÈS DEL VALLÈS

20 VOLTES AL CIRCUIT DE 3.02 KM A UNA MITJA DE VELOCITAT 36.2 KM/H.



CLASSIFICACIÓ CURSA 

CLASSIFICACIÓ GENERAL PROVISIONAL

ÀLBUM FOTOS


Cursa de circuit urbà que no ho sembla, ja que passa just per el mig de la ciutat, poc tram però dur ja que esta en la part mes forta del recorregut del circuit, aquest 3 km que fa aquest circuit son prou dificultos per que es fessin varis grups i quedin els mes forts al cap davant de la cursa, amb la escapada final, el guanyador de la cursa en Santi Molina no fa gaire que va participar en el campionat de Espanya a Mazarrón Múrcia, el qual va fer un bon paper, aqui a Montornès a demostrat el seu bon moment el que passa aquest any en un circuit que agrada molt al corredors en general.

Afegí que els que han perdut volta com jo 1 o 2  o mes, acabar-la esta molt be, ja que no em anat de passeig en cap moment.

Dir també que en aquesta cursa els premis apart dels trofeu, copes i altres, te la gracia dels regals que fan els organitzadors cada any els guanyadors de les diferent-es categories, pernils, formatges, vins etc. un punt  favor de aquesta cursa, un esforç economic molt important sobre tot en la època que estem passat.

Felicitats al organitzadors.



VÍDEO ARRIBADA  1                         VÍDEO ARRIBADA 2



Gràfica circuit - 3.02 km de llarg i  35 m. positius per volta

dijous, 11 de setembre del 2014

XXXV BELLVITGE 11 SET. 2014


Crònica cursa Bellvitge

Aquest any aquesta cursa la novetat a set que les categoria de 40/50/60 han sigut separades, la primera a les 10 h. la de 40 han fet 15 voltes al circuit de 4 km.total 60 km. a una mitja de 40.5 km/h. aquesta cursa en tot moment a set controlada per el lider de la categoria, deixant que les petites escapades que es van fer durant la cursa, no tinguessin cap perill per el lideratge d'aquest, al final s'ha decidit al esprint i el guanyador a set Ismael Tudo seguit de Santi Molina.


pòdium 40

arribada 40



La segona cursa la de 50/60/f.van fer 12 voltes total 48 km.a una mitja de 37,5 km/h., aquesta cursa mes disputada i amb un marcatge al home, ja que entre el dos primers de la general i avia'n poc punts entre ells, Fede Olmedillas era en aquesta cursa lider seguit de Santi Salavedra a 4 punts, en Santi no pudia deixar que en Fede se li escapes en cap moment i per aixo durant tota la cursa el va marca a roda fins que a pocs kms del final la mala sort fes que en Fede amb una punxada es tingues de retirar, deixant pràcticament el campionat de 50 en mans de Santi, molt malament li han de anar les coses a Santi per que se li escapi aquest campionat de 50 aquest any. Ja en aquest punt de la cursa a falta de 3 voltes una escapada de tres homes arribessin a meta i al esprint guanyes en Jordi Torres del C.C.Montornès seguit de Enric Hernàndez.

pòdium 50

arribada 50


Foto d'arribada del primer 60
pòdium 60


CLASSIFICACIÓ 40   CLASSIFICACIÓ 50/60/FEMINES   


ÀLBUM DE FOTOS


circuit de 4 km


  Fins diumenge

dimarts, 9 de setembre del 2014

SANTA COLOMA GRAMENET 7 SET 2014

Circuit nou aquest de Santa Coloma, 1.9 km per volta, rapidíssim i dur al mateix temps, en principi no gaire perillós però com sempre o com altres vagades sempre hi ha alguna caiguda, si tingues de tria el circuit dels anys anteriors o aquest, trio aquest.

1.9 km. i 19 m. desnivell positiu
Temperatura 27º de mitja. 30 voltes 57 km.totals

A set tan rapit que a les 2 o 3 voltes ja hi ha via un grupet al darrera despenjat del grup principal.

En aquest grup hi era jo, no per aixo emb anat passejant ja que entre nosaltres també el nostre ritme era intensiu i si et descuidaves et quedaves inclús d'aquest.

Després de la cursa del campionat de Espanya del dia abans les cames les trobava una mica mes pesades, però no mes que altres vagades inclús hi avia moments que semblava que estava mes be que si hages reposat tota la setmana.

Bon ambient aquí a Sta Coloma sempre amb molt de public inclús animaven a tothom, inclús a mi. ja ja ja.

Aquest vagada no he pogut fer fotos de la cursa per lògica, per que no vaig trobar ningú que les pugues fer, si algú sap de qui va fer fotos, dons hi a via gent que en feia , en podria informa a mi i les posaré al bloc.

Fins divendres que correrem a Bellvitge en dues curses separades les cat. 40 de les 50/60.



CLASSIFICACIÓ 

GUANYADORS DE 40

GUANYADORS DE 50

GUANYADORS DE 60

GUANYADORS DE 60 ( els de darrera )

GUANYADORS DE LES 3 CAT.

GUANYADORS DE LES 3 CAT.


GUANYADORS PER EQUIPS

dilluns, 1 de setembre del 2014

ULTIMA SORTIDA DE AGOST 2014

Properes carrera de Veterans a, Bellvitge 11 i Montornès del Vallés el dia 14 Set.

Els premis a Montornès tenen obsequis  a mes del trofeus son aquest:

Per cada categoria:
                                primer,   Pernil
                                Segon,    Espatlla
                                Tercer,   Formatja

Tot de primera qualitat

No us perdeu aquestes dues curse, el de Sta Coloma circuit nou i millor que el que es feia anys enrere i el de Montornès el de sempre circuit de 3 km uns dels millors de la temporada amb els millors premis.

Mes informació

Bellvitge  Montornès

*********************************************************************************
Hola  a tots.

Aquest diumenge amb els companys d'aquí Torelló i alguns altre de Osona em fet una ex, que hi avia una part que jo no avia fet encara, aquesta part era la que va des de Castellterçol passant per Granera, Calders de Monistrol i fins a Calders uns 25 km..

La ruta sencera es aquesta:

Torelló, Vic, Coll de la Pollosa, Moià, Castellterçol, Granera, Calders, Moià, Vic, Torelló. 132 km.i 1750 m positius.

Bastant trenca cames, amb els seus ports de muntanya, alguna que altre baixada amb els seus trams planes, no massa per ser., una ruta molt maca i dificultosa si fa calor que no era els casc avui, ja que la calor era molt moderada.

Aquí alguna fots dels company de aventura.










Fins la propera, que serà el campionat de Espanya dia 6 a MAZARRON (Múrcia) i Sta. Coloma 7 aquest proper cap de setmana vinent.